Wpis z mikrobloga

@brakloginuf: Nie, to nie jest rodzina patologiczna, to rodzina szanowanych biznesmenów. Ona pracuje w domu, a jego wiecznie nie ma, bo pracuje w delegacji i rzadko kiedy dostaje przepustkę.
  • Odpowiedz
@Sexteen_Tons: No i bardzo dobrze, niech ludzie płacą za niego, on niech se odpoczywa i patrzy w telewizor albo gra z ziomkami pod celą w plejstejszyn, ma do tego przecież pełne prawo, każdy może se pójść siedzieć do więzienia, i mieć wszystko w dupie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@brakloginuf: No tak. A mało to takich ludzi? [Edit] Ale ogólnie to ci jeszcze słabo bo z opieki dużo więcej wycisnąć można. Mało obrotna ta baba.
  • Odpowiedz
  • 14
@brakloginuf U mnie na wiosce jest właśnie rodzina z 6 dzieci z czego dwójka jest lekko upośledzona. Czyli 4x500 i 2x1000. Nie wiem z jakiego powodu ale należy im się mieszkanie socjalne. Miasto nie ma mieszkań socjalnych więc rodzinka mieszka sobie w domku z podwórkiem a za wynajem płaci miasto. Ani on ani ona nie pracują.
Wiem że jeszcze jakieś pieniądze dostają z tego co mówiła "przywódczyni wioski" ale nie pamiętam
  • Odpowiedz