Aktywne Wpisy

ehhniestety +650
Niebezpeiczny trend się pojawia w dyskusji o wieku emerytalnym. Coraz większa aprobata nawet tu na wyklopie idzie w kierunku typu "kobiety bazowo tyle samo co mężczyźni, ale hihi jak zrobi x y z to -10 lat"
no nie k---a, ma być po równo i c--j, przestańcie być tacy miękcy #dyskryminacjamezczyzn
no nie k---a, ma być po równo i c--j, przestańcie być tacy miękcy #dyskryminacjamezczyzn

QUANTUM-DICK +117
Na chodniku niedaleko mojego bloku parkują samochody. Chodzą tamtędy psiarze i nieraz widziałem olane felgi w samochodach. Moim zdaniem psiarze powinni pucować komuś felgi za taki numer. To tak jak bym poszedł i komuś nalał na drzwi domu i sobie poszedł dalej.
Najgorsze w tym wszystkim że te bezmózgi nie widzą w tym najmniejszego problemu.
#psiarze
Najgorsze w tym wszystkim że te bezmózgi nie widzą w tym najmniejszego problemu.
#psiarze

Z opisu są bardzo podobne, chętnie poznałabym opinie.
#ksiegowosc #ksiegowoscinternetowa #firma #wlasnafirma
Komentarz usunięty przez autora
Sądziłem że powiązanie to fajna sprawa.
Jeśli prowadzisz sobie sam to od 0 do 40/ miesiąc, natomiast jeśli chcesz mieć księgowego który wszystkiego będzie pilnował to przy kpir od 150
Mi bardzo podoba się system. Fajne jest skanowanie dokumentów aplikacją mobilną, rozczytywanie danych, tylko weryfikujesz czy dobra kwotę złapał.
@2xpapanalepiku ten argument średnio mnie przekonuje, może dlatego że początkujący jestem
@tepiciel_absurdow: rozumiem
Inne mniejsze lub większe, moduł kadry średnio działał, zwłaszcza wystawianie dokumentów ZUS jeśli trochę niestandardowe były deklaracje.
Wydaje mi się, że zbyt dużo rzeczy trzeba sprawdzać, nie ma tej pełnej automatyzacji.
Cały czas piszę o portalu, nie usłudze księgowego.