Wpis z mikrobloga

Na chodniku niedaleko mojego bloku parkują samochody. Chodzą tamtędy psiarze i nieraz widziałem olane felgi w samochodach. Moim zdaniem psiarze powinni pucować komuś felgi za taki numer. To tak jak bym poszedł i komuś nalał na drzwi domu i sobie poszedł dalej.

Najgorsze w tym wszystkim że te bezmózgi nie widzą w tym najmniejszego problemu.
#psiarze
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@QUANTUM-DICK jak jeszcze felgi np. Za 1500+ albo ogólnie zadbane auto gdzie „plamka na takiej furze to katastrofa” to zrozumiem ale szczerze? Nie bronię psów, często stawiam auto pod blokiem i nie zwracam uwagi czy jakiś pies czy Pan menel obsikał mi oponę czy felgę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak tak się dzieje to deszcz umyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@QUANTUM-DICK: Kiedyś sobie czilowałem na łące to pies podbiegł do mojego roweru i zaczął na niego szczać, wstałem z krzykiem i go odgoniłem, nie dość, że pies zaczął na mnie warczeć to jeszcze właściciel się zesrał i zaczął mi grozić tym psem, sytuację skomentował tak, że o c--j mi chodzi, na samochody psy szczają cały czas i nikt nie widzi w tym problemu ¯\(ツ)/¯ to z nami jest coś nie
  • Odpowiedz
@QUANTUM-DICK: ja zwracam uwagę nawet jeżeli to nie mój samochód. Trzeba wychowywać ludzi, którzy nie szanują cudzej własności a nie narzekać na portalu ze śmiesznymi obrazkami
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Wlasnie, dyskusja. Co to sie porobilo, nikt nie wzywa do masowej eksterminacji, nie bluzga, nie dzieli sie koprofilskimi fantazjami. Serce sie raduje (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Czilowanie na lące po 2020 roku?
Nie da się, w ciągu 15 minut zawsze jakiś kundel się trafi, oczywiście bez smyczy, z twoją szyją na wysokości jego pyska bo podjąłeś głupią decyzję by usiąść na trawie
  • Odpowiedz
tymczasem dyskusja:

@o__0: temat jest bardzo emocjonujący więc nie oczekuj w każdym możliwym przypadku jakiegoś dyskursu naukowego, równie dobrze ja mogę napisać "tymczasem zwracanie uwagi nasterydowanemu sebastianowi z bullterierem" i załączyć zdjęcie ze szpitala, czy to znaczy, że należy milczeć w internecie i na żywo?
  • Odpowiedz
@Casuel: no ja za zwrócenie uwagi zostałem poszczuty psem więc jakie w tym zaskoczenie, że w internecie ludzie jeszcze bardziej emocjonująco podchodzą do tematu skoro nawet na żywo są groźby?
  • Odpowiedz
@Soothsayer: gigantyczne zaskoczenie, ja nigdzie w realnym swiecie nie spotykalem sie z taka iloscia szamba.
Ide ulica i ludzie sie do siebie usmiechaja. Ale pewnie kazdy ma taki swiat, jaki wokol siebie tworzy.
  • Odpowiedz