Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@01ab: ale samochodów to ty nie obrażaj- części wymienisz i problemu nie ma. Wspomnień różowej o byłych nie usuniesz i będziesz wiecznie do nich porównywany.
  • Odpowiedz
@Krynicka: albo kimś kto nie chce być publicznie upokorzony jak w pewnym wpisie jakiś tydzień temu, czy jest prawiczkiem i widział na wykopie co te "doświadczone" o takich sądzą.
  • Odpowiedz
@77023: Jak ktoś z gory zakłada że ktoś go obsmieje i z góry upatruje że ktoś może go upokorzyć to jest dla mnie kompleksiarzem. Prawiczek który się boi co kobieta o nim pomyśli też widocznie ma kompleks na punkcie swojego prawictwa. Gdyby nie miał to by w ogóle o tym nie rozmyślał.
  • Odpowiedz
@77023: No jeśli ktoś miał próbę samobójcza z tego powodu, że ktoś go obśmiał, to tak, ta osoba musiała mieć naprawdę duże kompleksy na tym tle i pewnie depresję.
  • Odpowiedz
@01ab: ale niektórych samochodów, nawet przejeżdżanych pragniesz bardziej niż tych z salonu. Co mi po nowej nudnej Kii jak mogę mieć używana ale zajebista Toyotę supre. W------e w przebieg xd
  • Odpowiedz
@01ab: dodaj do tego że w wyniku hiperinflacji wartości u faceta - mało kogo stać nawet na taki używany samochód.... :( i 80% facetów musi przez całe życie łazić na piechotę - albo na autobus (divy) xD i dodajmy do tego że 1 bogacz (chad) ma nawet kilkanaście samochodów XD
  • Odpowiedz