Aktywne Wpisy

kanguru +23
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +271
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

źródło: comment_1612406012AxW9NJja2LsGVrp4PwBdDi.jpg
PobierzJak.ja nie lubie jak ludzie gadaja o czyms o czym.nie maja pojecia. McDonald.w stanach to syf jakich mało, jest gorszy niz w PL, a wogole McChkcken to jakies nieporozumienie, kosztuje jakos 1$ ale w niczym nie przypomina naszego, jest mniejszy, brzydszy, prawie nie ma sosu śmietanowego, a te Wendy o ktorym tak tu piszecie i sie podniecacie to najbardziej przereklamowane gowno, ktore lubia
źródło: comment_1612424755wjpkGcOd7c6l9Il2G1s4f8.jpg
PobierzCo prawda, gdy McD zawitał do UE, to wprowadzał standardy jakościowe (Niemcy, UK), bo dostawcy nie spełniali ich norm. Teraz mamy jednego z lepszych McD na świecie no i wysokie normy jakościowe.
@Kollo: kfc w usa autentycznie smakuje jak odpady ze smietnika a panierka smierdzi szczochem XD Do tego lokale sa obklejone 10cm tluszczu i mozna sie przykleic do stolu
@Dab686: A jaka roznice masz w polsce? Chyba tylko kibel czysty i mc domek nie z lat 80 jak w niektorych miescinach usa. Jakosciowo to samo scierwo.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dab686: dwa razy byłem w maku w stanach, rozmiar i składniki dokładnie takie jak w Polsce.