Wpis z mikrobloga

@ixem: teraz porownaj maka w stanach do tego w polsce..... Aaaa zapomnialem gowno porownasz bo tylko powtarzasz to co gdzies uslyszales a sam pojęcia nie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Potwierdzam. Kuzyn za każdym razem, kiedy przyleci z Czykago do Polski zawsze zachwyca się naszym MC Donaldsem. Nie może uwierzyć, że jest tak ogromna różnica w smaku na niekorzyść Ju Es end Ej.
  • Odpowiedz
@Dab686: @wzr1one: @Lacik:
Jak.ja nie lubie jak ludzie gadaja o czyms o czym.nie maja pojecia. McDonald.w stanach to syf jakich mało, jest gorszy niz w PL, a wogole McChkcken to jakies nieporozumienie, kosztuje jakos 1$ ale w niczym nie przypomina naszego, jest mniejszy, brzydszy, prawie nie ma sosu śmietanowego, a te Wendy o ktorym tak tu piszecie i sie podniecacie to najbardziej przereklamowane gowno, ktore lubia
sajmen - @Dab686: @wzr1one: @Lacik: 
Jak.ja nie lubie jak ludzie gadaja o czyms o cz...

źródło: comment_1612424755wjpkGcOd7c6l9Il2G1s4f8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@MangoZjem: Są na YT firmy porównujące skład produktów z mcd z tymi z USA i UK (czyli europejskie normy). USA ma paręnaście składników we frytkach podczas gdy my mamy tylko... 3-4 składniki.

Co prawda, gdy McD zawitał do UE, to wprowadzał standardy jakościowe (Niemcy, UK), bo dostawcy nie spełniali ich norm. Teraz mamy jednego z lepszych McD na świecie no i wysokie normy jakościowe.
Reezu - @MangoZjem: Są na YT firmy porównujące skład produktów z mcd z tymi z USA i U...
  • Odpowiedz
Tak samo mój kolega mówi o KFC

@Kollo: kfc w usa autentycznie smakuje jak odpady ze smietnika a panierka smierdzi szczochem XD Do tego lokale sa obklejone 10cm tluszczu i mozna sie przykleic do stolu
  • Odpowiedz
@ixem: teraz porownaj maka w stanach do tego w polsce..... Aaaa zapomnialem gowno porownasz bo tylko powtarzasz to co gdzies uslyszales a sam pojęcia nie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dab686: A jaka roznice masz w polsce? Chyba tylko kibel czysty i mc domek nie z lat 80 jak w niektorych miescinach usa. Jakosciowo to samo scierwo.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamieniarz: @sajmen: jadłem i w Wendys i w mcd, mcd w LV byl smaczny, przypominający naszego buegera. Nie mowie tu o mc chiccen ale jadlem mcroyala i jest dobry. Kazdy ma swoje gusta więc nie ma się o co srać. Ludzie sie podniecają Jack in the Box a dla mnie to na przykład jest gowno
  • Odpowiedz
teraz porownaj maka w stanach do tego w polsce..... Aaaa zapomnialem gowno porownasz bo tylko powtarzasz to co gdzies uslyszales a sam pojęcia nie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dab686: dwa razy byłem w maku w stanach, rozmiar i składniki dokładnie takie jak w Polsce.
  • Odpowiedz