@Rabusek: szczerze to tylko dlatego kupiłem, jest już po short squeeze i liczyłem po prostu tylko i wyłącznie na pompę po tych billboardach i innym pajacowaniem z lataniem samolotem nad siedzibą Robin Hooda. No i przeliczyłem się
@Rabusek: Dlatego Amerykanie to nadludzie, tam każdy jest pozytywny nieważne w jakim gównie by nie był, a w Polsce jak w chlewie, każdy tylko zaciera rączki jak się cieszy jak ktoś się potknie i sobie ryj rozwali.
@Bialek_Official: po srakim, trzeba być ślepym żeby nie widzieć że malvin zanotował bodajże 50% strat w styczniu. Dlaczego? Czyżby pozamykał shorty ze stratą? I to właśnie wtedy kurs w---------ł z paru dolców do prawie 500? NIEMOŻLIWE!
@PiersiowkaPelnaZiol: no część wypłaty wpizdu, ale tańsza nauczka teraz niż jakbym wszedł większymi pieniędzmi. Poza tym, dopóki nie zrealizowałem strat, nie jestem na minusie ( ͡°͜ʖ͡°)
@PiersiowkaPelnaZiol: Wyobraz sobie, ze sa ludzie, ktorzy nie wpakowali kasy na czynsz za nastepny miesiac, tylko te pare tys, ktore "mozna poswiecic w imie idei" :)
ciekawe jak tam nastroje u ciebie patrząc co się dzieje
@PiersiowkaPelnaZiol: Sam wszedlem za kilka tysiecy, z nastawieniem, ze je prawdopodobnie strace, a jak sie uda cos ugrac to bedzie milo. Celem nie jest zarobienie, a uteperowanie patologii na gieldzie - jak nie przez bankructwo hien, to moze wprowadza jakies regulacje.
@PiersiowkaPelnaZiol: Bo jeszcze nic tak naprawde sie nie stalo. Kwik juz jest nieziemski, o wszelkich zagrywkach nie wspominajac. Zobaczymy tak naprawde za pare miesiecy czy cos sie zmieni.
@Rabusek: ja siedzę nawet jak spadnie do zera ^^ ja też nie wsadziłem majątku bo zaledwie 1.5k$ i od początku nastawiałem się, że raczej to stracę więc YOLO HOLD ^^
@985d4fqa8vds4dd488: Co masz na myśli mówiąc, że wzrost wartości przez przymuszenie do wykupu shortów? Grubasy shortowali, randomy zaczęły wykupować akcje, no i ceny wzrosły i grubasy zaczęły być w dupie - nie na tym polega właśnie short squeeze? Na wikipedii dodaje się, że grubasy wtedy wykupują te akcje, żeby się nie udupić bardziej. Nie było właśnie tak? W sumie możemy w ogóle wiedzieć co grubasy wtedy robiły? Oczywiście żadne z
#gme #gielda
źródło: comment_1612376321E8xHwPCxdZeGjzmSkPkb0U.jpg
PobierzPoza tym, dopóki nie zrealizowałem strat, nie jestem na minusie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiersiowkaPelnaZiol: Sam wszedlem za kilka tysiecy, z nastawieniem, ze je prawdopodobnie strace, a jak sie uda cos ugrac to bedzie milo. Celem nie jest zarobienie, a uteperowanie patologii na gieldzie - jak nie przez bankructwo hien, to moze wprowadza jakies regulacje.
Samo to że w mediach w USA gloryfikowali fundusz. Wczorajsza blokada żeby nie można było kupić itp.
Komentarz usunięty przez moderatora