Wpis z mikrobloga

@deziom: no to może trochę faktografi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Największe protesty były w demokrackich stanach - były
2. Największe zniszczenia przez lewackie bojówki plus BLM - tak
3. Gubernatorzy nic z tym nie robili bo chcieli eskalować konflikt aby pokazać jak to ludzie protestują "przeciwko białym " - no tak
4. Od razu po wygranej Bidena zaczęto pacyfikować Portland - no zaczęto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5. Tak samo jak
  • Odpowiedz
@pigularz: w p-----e mam twoja czarna, ewidentnie czytasz same prawicowe media i na tej podstawie budujesz sobie swiatopoglad oparty na fake newsach z domieszką urojeń i błędów poznawczych i jeszcze wybrałes jakieś losowe 'fakty' i ja mam się do tego odnosić XD, zaorany to masz mózg przez prawackie wysrywy rodem z fox news i tvp
  • Odpowiedz
@mamajasia12: Przecież administracja USA nie kupi tych elektryków do Tesli tylko od Forda to o czym my w ogole gadamy. Nancy to akurat sporo gra na gieldzie i bywalo ze mocno tracila na roznych akcjach ale generalnie lubi holdowac i nie wyleszcza sie przy jakiejs tam 40% stracie. :D
  • Odpowiedz
Wam to nawet jakby partia która popieracie nasrala na głowę to powiedzielibyście że śnieg

@pigularz: to zupełnie jak ci, którym trumpek sra prosto w mordę, a oni i tak walą gruchę do wszystkiego co powie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Deska_o0: akcja z rozpierdzielem dziala sie w miastach rzadzonych przez demokratow. Demokraci nie chcieli z trumpem wspolpracowac. Trump musialby wejsc tam sila, co calkowicie rozwaliloby jego szanse na wygranie wyborow. Media by go zniszczyły oraz zwiekszyloby to eskalacje problemu. To demokraci pozwolili na odwalanie szajsu i to oni powinni odpowiadac za to co sie dzialo.

Dolej sobie troche oleju do glowy, bo masz niski poziom.
  • Odpowiedz
@pigularz: typowy, sprany prawacki mózg tępo powielający fejki wyczytane u jedynego rzetelnego źródła typu chrystusowe-info24.blogspot.com
Żadnych faktów, żadnych argumentów i czarnolistowanie każdego, kto go gasi żeby całkiem zamknąć się w swojej chorej bańce informacyjnej. Jak tak dalej pójdzie to najpóźniej za rok sąsiedzi zgłoszą smród i siłą wyniosą go z zafoliowanej piwnicy w kaftanie.
  • Odpowiedz