Aktywne Wpisy
Felixu +70
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1288
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
Pod kilkoma filmami z kamerek samochodowych spotkałem się z teorią, że ktoś wyprzedzając np przed wzniesieniem, czy zakrętem nie popełnił wykroczenia, bo wyprzedzanie zaczął jeszcze na linii przerywanej (ಠ‸ಠ)
#polskiedrogi #ruchdrogowy #motoryzacja
@LubieDiscoPolo: Komu niby ułatwia, wjeżdżającemu na rondo z naprzeciwka? Czyli co, jak nie miga lewym to znaczy że zjeżdża z ronda i można wjeżdżać a jak miga lewym to znaczy że nie zjeżdża i trzeba czekać? A skąd wiesz czy ta
Przecież jest przejście linii typie oddaj prawo jazdy xDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Rażąca jest nieznajomość pierwszeństwa oraz nieużywanie kierunkowskazów na skrzyżowaniach z pierwszeństwem "łamanym".
@Crazy_summer:
@LubieDiscoPolo: Chodzi o ronda z mikroskopijną wyspą ale ze znakiem ruch okrężny i ustąp przed rondem?
@Madridista98: #najgorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do ostrożności - to jak najbardziej ostrożność i tak trzeba zachować, bo tak jak mówisz - ludzie jeżdżą jak chcą i chyba brak wrzucenia prawego kierunku przed zjazdem z ronda jest częstsze niż wrzucanie lewego kierunku przed wjazdem na nie