Wpis z mikrobloga

@powkmane: myślę czy się serio nie #!$%@?ć ballsdeep , na razie wszedłem w nocy i czekam na otwarcie rynku, im niżej tym lepiej dla mnie.

teraz jedna kwestia którą proszę mi rozjaśnić: Nawet jeśli 'wyszli' z shortów to w piątek i tak jest niby roll (o której ma to miejsce?), a jak fundusze skupią powyżej 115 to rocket to the moon, czy nie taki jest plan? I remember hodl to 1k
@nothingistrue: sam w życiu nie jestem ekspertem, ani nawet nie powiedziałbym, że się na tym znam, ale wydaje mi się, że im wyższa cena w piątek na skupie, tym lepiej dla nas. O której w piątek też nie jestem w stanie powiedzieć, bo nawet nie wiadomo czy to dokładnie będzie piątek. Jeśli chodzi o hold to 1k to retardy z wsb coraz częściej mówią już o hold to 2-4k minimum, w
@powkmane: jakbym się znał sam to bym nie pytał xD. Ale roll masz na koniec miesiąca a piątek jest ostatnim dniem pracy giełdy w miesiącu więc muszą to zrollować. Tak mi się zdaje że to funkcjonuje, ale bazuję na metadanych tylko xD.

Odwołam się do bosskiej interwencji w postaci @KochanekAdmina, powiedz tylko czy jest jakiś błąd w moim rozumowaniu jak to działa... Swój Sofa King We Todded co zrobić plan
Echami przeszłości dźwięczy mi jedynie sytuacja z CRUDami w marcu i contango. Jakbym był grubasami to bym do tego dążył, ale nie wiem czy to ma przełożenie i jest wykonalne. Ale lubię się uczyć, szkoda że na błedach i najczęściej swoich ;) :P