Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

#reprezentacja #kanalsportowy #pilkanozna #mecz
źródło: comment_1611751107QtYSp9G7BBil5mEYhOTp2K.jpg
Pobierzźródło: comment_1611751263MiCf01SJWUxiMM0GTUqBf8.jpg
Pobierz@rolnik_wykopowy: za 15 lat jak zobaczyłbyś to zdjęcie to byś się za głowę złapał jaka wiesniacka kurtka :D Zawsze tak, jak tu szerokie spodnie:
źródło: comment_16117522990vKPuL2Ohr0uNYdRM5SiiS.jpg
Pobierz@barti69: Kaka i Xavi mocno współcześnie, Ale Messi Ronaldo i Torres każdy szerokie spodnie zakrywające buty (xD) i wieje takim zestawem ciuchów wiejskich chłopaków ubranych na sobotni balet w mieście wojewódzkim w 2012 roku :D Co nie zmienia faktu, że pewnie są to ubrania za tysiące $.
źródło: comment_16117616461HKurPuzUKSqKjRFXASH5K.jpg
Pobierz@Asmo: no jakoś każdy z nich ma jednak teraz taką ochotę, Może to ty sie zatrzymałeś z modą typowego wykopka z 2008 ?xD
źródło: comment_1611762058flIJP92firkbN6OXU1T8CY.jpg
PobierzNa tym zdjęciu 2 są spoko, poza tym odkryte kostki to fajna sprawa u dziewczyn, gorzej u typów.
@Suszi88: Ja pierdziele, w dzisiejszej modzie najważniejsze jest pokazanie butów i odmrażanie kostek w zimie, bo inaczej jesteś wieśniakiem z 2012 roku xD
@rolnik_wykopowy
@Suszi88
Komentarz usunięty przez autora