Aktywne Wpisy
ovsky +181
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
Traczex +202
Dotrwałem do ssz. Panie bucku daj mi siłę. 230k tak mniej więcej. Spora część samemu. #budujzwykopem #chwalesie
#rozwojosobisty xD #psychologia #praca #nauka #zycie
@sailor_73: nie głoduje, bo jeść lubię :D a polecasz jakaś dietę, konkretne odżywianie?
alcohol serotonin depression
Pierwsze 5 linków to opracowania naukowe.
A z mojego doświadczenia właśnie tak było: odczuwałem niemoc, brak siły, brak motywacji, nic mnie nie cieszyło: niby wszystko w życiu się układało, ale wszystko było nijakie. Nie piłem dużo: okazyjnie p--o co dwa tygodnie ze znajomymi. Ew. Wódkę przy jakichś urodzinach. To jednak starczy: organizm zastępuje odczuwanie spełnienia i radością z innych powodów całkowicie oczekiwaniem na a-----l. U mnie zmiana o 180*: znów wszystko mi się chce, mam wiarę w siebie i przyszłość.
@chianski: jedyne do czego mnie to doprowadziło to 2 dni spędzone bez wychodzenia z łóżka :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą kiedyś ktoś tutaj pisał o związku nawet niewielkiej ilości alkoholu z nerwicą i magnezem, ale nie udało mi się tego znaleźć.
W piątek wieczorem wypiłam 3 piwa w trakcie wizyty znajomych, a w sobotę i niedzielę na zajęciach online ledwo słucham prowadzącej, bo rozmyślam tylko o tym jak bez sensu się tego uczyć.. podczas wcześniejszych zajęć skupienie i chęć nauki, a teraz gleba.
Dlaczego dzieci mają tyle energii i zapału, bo praktycznie wszystko co robią jest dla nich nowe każdego dnia.
Dlaczego dorośli tracą zapał do wszystkiego, są znudzeni i wydaje się im, że czas z roku na rok przyśpiesza, bo powtarzają wciąż te same czynności.
Komentarz usunięty przez autora