Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem 2 lata po #rozstanie i w zasadzie już od roku nie cierpię. Było minęło.
Mam niespełna 24 lata i obawiam się, że będę już sama całe życie. Z jednej strony pasuje mi to, bo bardzo lubię swoje życie, ale może ocknę się jak będzie za późno?
Poznaję mężczyzn na apkach i na żywo. Nigdy nie miałam problemu z powodzeniem u facetów, więc szanse na związek dostaję.
Problem w tym, że ja nic nie czuję oprócz sympatii. Nie jest to kwestia zbyt wysokich wymagań, bo związki traktuje jako partnerstwo, równość.
Ostatnią osobą do której czułam pociąg fizyczny, to był eks (teraz nie czuję ofc) I dalej nic, ni to wygląd ni to osobowość mnie nie pociąga. Libido mam wysokie.

Wiedziałam, że po 1 miłości i 1 związku bardzo się człowiek zmienia, ale że aż tak?
Nie czuję mocniejszego bicia serca, stresu przy spotkaniu, nie czuję większej chęci poznania. Zmiana o 180 stopni. A już sporo przez te 2 lata przewinęło się randek. Próbowałam i nic.

#tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6009369525efed000a617947
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jason_Stafford: a na co jej samotny Mirek? Ma robić za mamę i psychologa? Jak są tacy samotni to zwyczajnie musi być z nimi coś nie tak, trzemy zachwycasz ja do przyjęcia takiego ciężaru? Związać się z Mirkiem to dla kobiety gorzej niż dla faceta związać się z dziewczyną która ma dziecko z Mokebe.

@AnonimoweMirkoWyznania: może z kobietami spróbuj?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jedyna rada jaka mi przychodzi do głowy to „nic na siłę”. Od mojego ostatniego związku minęło coś ponad rok, były jakieś randki, spotkania, nowe znajomości i nic więcej ale jakoś nie mam parcia na kolejny związek, nie spędza mi to snu z powiek.
  • Odpowiedz