Wpis z mikrobloga

Wayne Rooney kończy piłkarką karierę i na stałe zostaje trenerem Derby County. Wspaniała to była kariera, nie zapomnę jej nigdy.
5x Mistrzostwo Anglii
1x Liga Mistrzów
1x Puchar Anglii
Najlepszy strzelec w historii Manchesteru United 253 bramki oraz wiele innych nagród drużynowych i indywidualnych.
#united #mecz #premierleague #pilkanozna
Pucha12 - Wayne Rooney kończy piłkarką karierę i na stałe zostaje trenerem Derby Coun...

źródło: comment_1610720244MM2lCWCXjcerylCrMNxrbO.jpg

Pobierz
  • 43
@Pucha12: i świetna reklama nike z 2010, część z rooneyem idealnie pokazuje jego zachowanie na boisku, jedyny napastnik jakiego pamiętam, który w champions league potrafił wjeżdżać wślizgiem i odbierać piłkę przeciwnikowi po kontrze w swoim polu karnym xD
Największy zawód jaki mi sprawił to nadepnięcie na jaja na mundialu w 2010 i wykluczenie się już w fazie grupowej.
Frank_Parker - @Pucha12: i świetna reklama nike z 2010, część z rooneyem idealnie pok...
@GeWa: o kurde, nie widziałem tego. Super akcja. Dzięki! :-)
Ja pamiętam jak Wazza przeszedł do United po Euro 2004. Oj to był talent. Teraz już takich nie ma ;-) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@WyuArtykyu dobra była też take it to The next Level, z perspektywy van persie, gdzie z perspektywy piłkarza pokazana jest droga od podrzędnej ligi do gry na najwyższym poziomie. Czego już takich nie robią... Nasz Robercik to człowiek z potencjałem po tym czego dokonał, a reklama naprawdę może być czymś estetycznym i emocjonującym.
@Pucha12: No cóż mogę powiedzieć, od niego zaczęła się moja przygoda z piłką nożną. Na początku wręcz kibicowałem po prostu jemu, a nie Man Utd xDD Jak MU wygrywało a on nie grał, to nawet średnio mnie to obchodziło xD Świetny piłkarz, był moment, że był najbliżej Ronaldo i Messiego spośród wszystkich piłkarzy. Prawda jest też taka, że dość młodo się wypalił, szkoda bo mógł okrutnie wyśrubować wszystkie rekordy. Od siebie
Oszluzg - @Pucha12: No cóż mogę powiedzieć, od niego zaczęła się moja przygoda z piłk...