Aktywne Wpisy
open_or_die +2439
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +972
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
5x Mistrzostwo Anglii
1x Liga Mistrzów
1x Puchar Anglii
Najlepszy strzelec w historii Manchesteru United 253 bramki oraz wiele innych nagród drużynowych i indywidualnych.
#united #mecz #premierleague #pilkanozna
Powiem wam, że oglądając jego grę na żywo dopiero człowiek widzi jaki to jest zawodnik. Strasznie się cieszę, że mogłem tego doświadczyć (。◕‿‿◕。)
@dumnie: postura i styl biegu jak skrzydłowy w rugby. On miał swój niepowtarzalny styl.
Rooney knockout
https://www.youtube.com/watch?v=SoeuimVCseo
@Szczurzewski: Rozjaśnisz?
@Szczurzewski: nie zrobił takiej kariery jak Messi czy CR7 bo jego styl życia bardzo od tego odstawał, nie trzymał takiej diety i nie spędzał tyle czasu na siłowni, ale to ile serducha zostawiał na boisku to wszystko rekompensowało.