Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia oni dzieki temu, że uszlachetniaja sobie to co przeszli - jeszcze żyją. Przecież to jest depresja over 1000+ : tata mnie molestuje, jestem biedna jak pies, muszę wynajmować pokój bez ogrzewania i studiuje gowno kierunek bo na naukę nie było czasu i kasy bo musiałam z---------c od najmłodszych lat. To lepiej powiedzieć sobie ba wbić w psychikę: jestem niezależna, jestem samodzielna, mam doświadczenie na rynku pracy od 15 lvl, mam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@powodzenia: Wiadomo, że oczywista pasta no ale trochę taka prawda. Przy obecnym wzroście wieku zycia ogółem powinno przy okazji ubywać lat pracy, widziałbym to jako postęp cywilizacyjny. Co z tego, że obecnie sredni wiek powoli dobija do 80 jak z tego 50 lat musisz p-------ć w kołchozie xD Sam zacząłem pracować majac 16 lat (tylko wakacje, ale kazde od początku do końca bez pominięcia żadnego roku) ale podzielam zdanie OPa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 38
@powodzenia: ej, mi się ta zarzutka akurat podobała - sensowny początek i wyraźny zwrot na koniec dają dobrą strukturę. 8/10 jak dla mnie gr8 b8 m8
  • Odpowiedz
kiedy nie zapoznasz się z działalnością artysty i coś tam burczysz w komentarzach( ͡° ͜ʖ ͡°), pozdrawiam koleszko
  • Odpowiedz
@powodzenia: ja p------e jaka banda nuworyszy ułomków się zebrała w komentarzach xD nie poznaliście króla mirko xD
Dorian na spokojnie, liczą się oszczędności i spokojna głowa. Na doświadczenie nikt nie patrzy. Liczą się tylko doświadczenie w pisaniu złotych past.
  • Odpowiedz