Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia ja poerdole wykopki dalej swoje, coś im mózg wyżarło, już ręce opadają i nie ma im sensu tego tekstu tłumaczyć, no gorzej niż na polskim w gimbazie

ale wpis wspaniały, pozdrawiam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 74
@powodzenia: ehhh poraża mnie ze p-------------m na tym portalu już tyle czasu że większość komentujących to ludzie którzy nie znający lippyy
  • Odpowiedz
@powodzenia: Dobra, przeczytałem XDDDDDDD typie, ty jesteś zdrowy psychocznie? Sam napisałeś ze po europeistyce wszyscy cię mieli w czterech literach, potem będąc szczęśliwym bezrobotnym na utrzymaniu starych dalej „gromadzisz kapital” z prezentów urodzinowych XDDD i ty się smiejesz z ludzi którzy mają honor i godność przez co nie są pasożytami tak jak ty XD wielka beka z ciebie leszczu XD
  • Odpowiedz
@powodzenia: Niedawno skończyłem 40 lat. Jestem menedżerem w średniej firmie. Produkujemy pod Łodzią zabawki z azbestu. Naszymi pracownikami są 9-letni niewolnicy. Płacimy im w chłoście.
Zacząłem pracować w latach 90-tych. Zarobki były kwestią drugorzędną. Jedliśmy doświadczenie, piliśmy prestiż. Kurtek nie nosiliśmy w ogóle. Jeśli ktoś kiedyś marzł, to znaczyło, że za mało pracuje i był wyrzucany z miasta. Pracowaliśmy po 16 godzin dziennie, 22 godziny dziennie, 38 godzin dziennie.Przez całe
  • Odpowiedz