Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Howea +80
Dzisiaj sobie obejrzałam wystąpienia Tuska i już wiem czemu w PISie tak bardzo się go boją i ciągle nim straszą. On jest przekozak. Mógłby każdego pisowca zjeść na śniadanie. Aż jestem pod wrażeniem jak z każdej sytuacji potrafi się wybronić, na każde pytanie odpowie, nie puszczają mu w ogóle nerwy. Zobaczyłam człowieka, który mówi normalnie, nie jak robot i jestem w szoku. Człowiek już zapomniał, że tak można. Po tym sztucznym tonie
@Krrakowianin1906: tak to chyba prawda xD
najgorsze jest to, że juz rzadko w Polsce znajdziesz prace na umowe firmy, tylko te #!$%@? pod firmy, zabierające ci poł wypłaty.
ludziom sie w dupach #!$%@? od przegladania na instagramie jak zyja gwiazdy (ಠ‸ಠ)
Mówiąc wprost musisz włazić w dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UczesanyPedryl: W głowie przeciętnego wykopka dokładnie tak to działa. Nie zapominaj, że większość użytkowników tutaj to programiści i kierownicy 15k, którym po 2k nawet nie opłaca się wstawać z łóżka, ale jednak muszą, bo trzeba iść do
Zresztą bardzo często tak jest że pracodawca coś odwala i nie zna norm zatrudnienia a później jest zdziwienie że nikogo normalnego do pracy nie może znaleźć.
Mi znalezienie pracy w DE zajęło 2-3 dni a ofert jest tyle że znalezienie pracy na magazynie czy tam produkcji bez języka to jest kwestia doby na porozsyłanie CV i 1-2 na odpowiedź. Po co siedzieć w tym #!$%@?łku to ja nie wiem.
Aktualnie jest #!$%@? z pracą na potęgę. Ludzi się zwalnia, a nie szuka nowych.
Większa część ogłoszeń to ogłoszenia do zbierania CV jak 'sie ruszy', żeby mieć jakąś bazę do pracy później. I żeby w ogóle coś robić w tym chorym czasie.
Nie licz niestety na dobre pieniądze w najbliższych kilku miesiącach. Nie słuchaj też ludzi,
@pmub: pewnie tak
@Krrakowianin1906: patrząc na Twoje doświadczenie oni to wiedzą, dlatego się nie odzywają, bo pewnie szukają właśnie kogoś, kto będzie pracował za mininalną
Większość polaków pracuje w gunwo pracach tylko dlatego bo nie potrafią się ruszyć z miejsca nie zmieniają w swoim życiu nic i myślą że ktoś da im coś za nic.
Sam zmieniam firmy mniej więcej co rok, trzy razy zmieniałem branże.