Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
wojstenik +403
Jestem pewnie miękka faja ale czuję potrzeby się tym podzielić
Po latach zmagania się z #samotnosc (brak dziewczyny, zero przyjaciół, 25lvl) poznałem wreszcie kogoś z kim nawiązałem jakąś nić porozumienia. Nic specjalnego - po prostu podobne zainteresowania, hobby. Trochę to mnie nawet dziwi bo kolega jest z tych dynamicznych, a ja to typowy introwertyk. Pandemia w sumie jeszcze mocniej scementowała tę relację bo każdemu raczej liczba kontaktów spadła ale my staramy się spotykać regularnie - czasem w dwójkę, czasem w odrobinę większym gronie żeby pogadać, ponarzekać, pośmiać się albo po prostu się napić.
Ostatnio natomiast w Sylwestra przy składaniu sobie życzeń usłyszałem takie 3 słowa "dzięki, że jesteś". Może stwierdzicie, że to głupie albo jakieś niemęskie ale mega mnie to wzrusza bo po raz pierwszy w życiu poczułem się zrozumiany, akceptowany i komuś potrzebny.
#ludzie #relacje #przyjazn
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ff1e12b5625a1000ab532dc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Powiem szczerze że nawet trochę zazdroszczę, ale tak pozytywnie. Sam założyłem rodzinę parę lat temu, teroetycznie na brak towarzystwa nie powinienem narzekać, a mimo
Komentarz usunięty przez autora
Ja na szczęście mam kilku przyjaciół bliskich płci męskiej zarówno homo- jak i hetero- (a ja hetero-, żonaty i dzieciaty), potrafimy sobie powiedzieć i wyznać dużo dobrego we wzajemnych relacjach i bardzo sobie to cenimy.
Dla mnie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez moderatora