Aktywne Wpisy

g0blacK +2742
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz
Jacek0072 +51
źródło: temp_file7027501349620065291
Pobierz

#nfz #polska #podatki
No i typowy wjazd na "strach się leczyć"- zrozum, że nie każdy będzie udawał, że deszcz pada jak na niego plują, bo "nie wypada mi bo studiuję medycynę". Ja mam gdzieś co nie wypada. Jesteś burakiem to ci to bez problemu wytknę.
Witaj się z czarną i mam nadzieję że nei zostaniesz mimo wszystko lekarzem, oby nie przepuszczali takich jak ty. więcej twoich wysrywów czytać nie zamierzam.
Lekarzem zostanę, ale miejmy nadzieję, że nie będę mieć takich pacjentów jak ty. Elo, czarna wita
Jeszcze zabawne mega jest to, że do mnie miałeś problem, że zgłosiłam komentarz, a teraz
To mówisz że kapitalizm jest lepszy i ten cały Korwin miał trochę racji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@SpokojnyPan: @Sprus: @tajniak13:
Spoko, ja nie piszę nigdzie, że tam jest jakoś źle, poprostu zdałem sobie sprawę, że chyba byłem raz u publicznego jak miałem jakieś 6 lat i było tragicznie. Więcej rodzice
@marcel1337: Nie mam na myśli pakietu z pracy tylko wizytę "prywatną" u dentysty, który ma też kontrakt z NFZ.
@marcel1337: No nie do końca się rozumiemy, bo co innego pracowy pakiet Luxmed/Medicover/PZU w którym klepie cię finansowanie tego, a co innego prywatnydentysta, który siorbnie kasę i od "prywatnego" pacjenta i od NFZu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
prywatny = nie NFZ
Moja dentystka leczy na kontrakcie NFZ, czasami jest tak, że na NFZ mam plombę taką czarną z amalgamatu a trzeba dopłacić żeby mieć taką UV utwardzaną
Jak mam coś pilnego to idę do niej prywatnie a na przykład czyszczenie z kamienia mam raz w roku na NFZ i