Aktywne Wpisy
Jacek0072 +58
źródło: temp_file7027501349620065291
Pobierz
g0blacK +2890
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz

#nfz #polska #podatki
"Stomatolog może przeprowadzić skaling kilkoma metodami. Metoda tradycyjna to ręczne usuwanie kamienia nazębnego za pomocą sierpów, motyczek i dłutek, ale jest ona pracochłonna, niedokładna i wybierana jedynie w wyjątkowych przypadkach."
To czekam teraz na materiały o wyższości dłutowania nad nowoczesnymi metodami, albo skończ p-------ć zamknik ryj i wracaj do tej nory z której
@marcel1337: jak bylem mały. Baba n----------a bez znieczulenia. To był ostatni raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@marcel1337: mnie najlepiej wyleczyli lekarze ortopedzi. Z leczenia się na NFZ, które k---a utrzymywane jest z m.in. moich składek.
służba zdrowia w tym nadwiślańskim kraiku to jest jakaś j----a piramida finansowa
Trzeba być zdrowym jak koń żeby się leczyć w NFZ.
Zresztą, szkoda szczempić ozór. Teraz już istnieją sieci prywatnych opiek medycznych.
Winę za stan obecnego systemu opieki zdrowotnej ponoszą rządzący, którzy od wielu lat olewają temat, dają na NFZ ochłapy. Jeśli w
@arteria: ciekawe
W takim razie to
zapiekło widzę..
@arteria: a ja z takimi przemądrzałymi jak ty.
w dupie mam, że wytykasz mi, że jestem "tylko asystentką", ale że wyzwiska wrzucasz w co drugim zdaniu, to tego już nie mam w dupie.
No i bardzo dobrze, papa
strach się leczyć widząc takich studentów medycyny, którzy nawet czytać nie umieją.