Aktywne Wpisy

arkan997 +136
Czy tylko mnie boli jak wiele ze starszych gier na GOGa nie zostało przetłumaczonych na język polski? Niby człowiek zna angielski ale przecież doskonale pamiętam jak wiele z tych nieprzetłumaczonych tytułów ogrywałem po polsku. Ba! Takie gry jak Throne of Darkness czy Chciago 1930 dostały przecież pełny polski dubbing. A dziś? Dziś polski GOG nie ma nawet za bardzo ochoty dodawać napisów do takich gier jak Venetica, Arcanum czy Świątynia Pierwotnego Zła.

źródło: Click
Pobierz
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz@qqaa: Jest to wyścig długodystansowy trwający 24 godziny. Ma on miejsce na Francuzkim torze który poza wyścigiem składa się z dróg publicznych
@Rustyyyy:
źródło: scared-kid-almost-got-heart-attack-dm7d9vntxxzv6q3m
Pobierzźródło: temp_file6637322619430954571
Pobierzźródło: comment_oXngMZ4IlfeiOXQGruYo8eMkZxyB07YO
PobierzTak swoją drogą, patrzyłem w jego oczy w trakcie jazdy i miałem wrażenie takiego smutnego, rutynowego zawodowca z jedną myślą w głowie: "I'm overqualified for this job". Do dziś mi żal, że nie rozwinął się w F1 tak, jak powinien.
źródło: 1welhx11lv5f1
Pobierz