Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +269
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

źródło: comment_1609248511hzANeJoPApJZ8NaCSMGXZ6.jpg
PobierzUmiejscowienie tekstu i kolor skóry kolegi sugerują niejednoznaczność interpretacji. Zacny mem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i w sumie byłoby to nawet zrozumiałe
gdyby oni byli biedni i nie mieli domu 300M^2 i dwóch nowych samochodów z salonu, a ja nie byłabym samodzielnie
Jest taki mechanizm-ktoś bogaty jak dostanie kasę to ją pomnoży lub zaoszczędzi. Biedak natomiast szybko wyda i po chwili znów będzie biedny.
@thewickerman88: powiedziałabym, że bardzo głupio wydawali pieniądze, zwłaszcza na stracie 30k za sprzedanie nowego samochodu z salonu bo jednak kupili za słaby czy wybudowanie domu 300m^2 na 3 osobową rodzinę i np. pomalowanie ścian tańszą, niezmywalną farbą rozrabiana z pigmentem, co owocowało dalszymi wydatkami przy byle zachlapaniu, ale jeszcze bardziej wkurzało mnie pokazywanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@gosurosu: Nie. O co jej chodzi?
Wiadomo że jeśli przychodzi kolega, to mama czy babcia wcisną w niego 2 talerze zupy, i 3 kotlety, choćby nie chciał.
@thewickerman88: Goszczenie u siebie dziewczyny syna jak przykazuje kultura i tradycja to jest wydawanie głupio pieniędzy?