Wpis z mikrobloga

(°° wszystko było zajebiście dopóki nie przyszedł nowy, który wszystko robi bezbłędnie i nawet wyprzedza robotę. Wcześniej wszyscy równo się o---------i, a tu taki zgrzyt (_ ) #pracbaza
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To zwalcie na niego jeszcze więcej roboty, a wy się o-----------e jeszcze bardziej. Może się zorientuje i w----i i rzuci w p---u xD

@Pimenista: typowe polactwo - przychodzi n owy do roboty i chce sie wykazać i pokazać ze mu zalezy to robactwo d--------i mu jeszcze wiecej roboty, bo "hehehe młody to cza na spokojnis"
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: ludzi sie informuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja jak trafilem do roboty gdzie "szanowano prace" i gora byla zadowolona z wynikow to od razu mnie poinformowano jak to tam dziala i zebym lecial rowno z reszta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: Znaczy się są dwa typy ludzi na tej samej osi.
Jedni to "o----------e się za wszelką cenę" a potem "hurr durr podwyżek nie dajo" a drudzy by rodziców chorych zostawili w domu byle tylko móc pójść do pracy. Do tych też nie mam szacunku.

Trzeba wypośrodkować - za ledwo poniżej minimalnej nie ma sensu życia tracić dla Janusza, ale gdy płacą Ci bliżej 10k niż 2k to wypada pracować.
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: to niestety fakt, u mnie bylo podobnie. A jak przychodziło do podwyżek, albo chociaż premii to "kryzys, nie ma piniędzy", a poźniej organizacja imprezy za setki tysięcy na salonach, gdzie ludzie są sfrustrowani, bo dostali milkę na święta - ale u nas to jest rodzinna atmosfera i taka impreza to prezent od firmy XD czasami mam wrażenie, że zapomnieli iż ludzie przychodzą do pracy tylko po pieniądze ;d
  • Odpowiedz
@numer_rachunku_karty u mnie był trzeci typ- zostawi chorą matkę po to, żeby p----------c się w robocie.
Nienawidzę nierobów. Mnie współpracownicy cały rok gnoili za to, że już z nudów brałem się za robotę, ale jak szef rzucał się, że coś tam jest nie zrobione, to zawsze winę zrzucali na "młodych", że się lenią.
  • Odpowiedz
ludzie przychodzą do pracy tylko po pieniądze ;d

@Pieskor: Nie zgodzę się z Tobą - jest jeszcze satysfakcja z dobrze wykonanej pracy, radość tworzenia nowych rzeczy itp. Gdybym miał wykonywać zawód, którego nie lubię, ale w którym mogę zarobić dobre pieniądze to bym się załamał.
  • Odpowiedz