Wpis z mikrobloga

(°° wszystko było zajebiście dopóki nie przyszedł nowy, który wszystko robi bezbłędnie i nawet wyprzedza robotę. Wcześniej wszyscy równo się #!$%@?, a tu taki zgrzyt (_ ) #pracbaza
  • 85
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: Pracuję w korpo i od początku pracy na nowym stanowisku bardzo się starałem, nikt z współpracowników nie mówił mi bym zwolnił i pracował na spokojnie. Jedynie przełożeni gdy pracowałem za dużo prosili bym więcej odpoczywał i mniej pracował żebym się nie wypalił. Po roku zostałem doceniony nowym stanowiskiem i lepszymi warunkami.
  • Odpowiedz
@BosoPoTrawie: @salcefrytki: @Dezerterr: @magda_em: @nbzwdsdzbcps: @Pieskor: @dziecielinapala: @paruwczanbiedronki: @utede: @spinorbital: @Pieskor: @mroznykasztan: znajomy sprzedal mi tipa. on wlasnie z tych ambitnych i zmianiajac korpo w zeszlym roku przez pierwszy tygodnie caly czas mial w kieszeni wlaczone nagrywanie. sytuacja identyczna czyli chlop stara sie jak moze a jakies karyny zaczely go zastraszac po 3 dniach. Obie dostaly wypowiedzenie 2 dni pozniej.
  • Odpowiedz
@kimikini nie chodzi o zastraszanie, zwykla rozmowa bo pewnie jest nowy i chce sie pokazac. A zaraz kierownictwo zacznie gadac ze nowy daje rade to podniosa norme czy cos w tym stylu. Polacy w UK gdzie nie przyjda to zawyrzaja norme a i tak nic z tego nie maja. Ja robie swoje 100% i zarabiam tyle co dzbany ktore robia 140%. Czesto jest tez tak ze jak tak zapiepszasz to lepiej awansowac
  • Odpowiedz