Aktywne Wpisy
moll +160
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
KosmicznyPaczek +67
Uważajcie teraz. Znajoma pracuje w Dino. Nie może sobie jechać do pracy samochodem bo klient nie będzie miał gdzie zaparkować xD Oczywiście wiocha zabita dechami i musiałaby zapieprzac na pieszo 10km. Historii z tego kołchozu mam po kokardę, ale to już w ogóle cringe.
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
A ty też będziesz wyrozumiały jak przez wózki na korytarzu spalą się mieszkania i nie dostaniesz na czas pomocy bo straż pożarna nie będzie miała jak przejść?
Nie rozśmieszaj mnie. Wnosiłam i znosiłam wózek i to z dzieckiem w środku na drugie piętro, w starym bloku bez windy, nikt mi nie pomagał i na luzie dawałam radę sama. A wcale taka silna nie jestem. I wózek był trzymany w mieszkaniu, a nie na klatce, na której i tak było ciasno.
@ciemnienie: Też nie wjeżdżam bezpośrednio w psią kupę, ale na chodniku prędzej czy później wjedziesz w jakieś pozostałości po odchodach. Jeżeli mycie ci odpowiada to ok, ja nie miałbym cierpliwości do zdejmowania i mycia kół dwa razy dziennie. Mam
Niekoniecznie chciałam, zarabiałam na tym, bo parę lat opiekowałam się cudzym dzieckiem. Ale to akurat w zajmowaniu się nim było mega lajtowe, no nie wmawiaj mi że to 20 kg, bo nawet wózek z dzieckiem w środku tyle nie waży XD
@ciemnienie: Nie, ale je wytrzepuję/wycieram (z wózkiem tego nie da się zrobić), a po wejściu do mieszkania zdejmuje i odstawiam w niedostępne miejsce, nie łażąc w nich po mieszkaniu. Są nieco poręczniejsze niż kilkunastokilogramowy wózek.