Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@chixi: czekam na instastory w takim klimacie :) ja tak samo odpuszczam 2 dni świat. Ma być przyjemność nic się nie stanie jak nawet miesiąc w roku z powodu różnych okazji nie będę w keto :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@chixi: ja nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy dietę trzymają nawet w święta. Te kilka dni żarcia Kuku nie zrobi.
  • Odpowiedz
  • 1
@rebahr ja trochę rozumiem bo sama i takie święta czasem miałam, kwestia priorytetów aktualnych po prostu :)

@tsumazi e tam, mamy trochę nadreprezentację szurów ale na przykład tu na mirko dominuje frakcja umiarkowana

@LM317K no masz mnie, wcale nie zwykły pośpiech
  • Odpowiedz
  • 0
@elektryczny_pastuch ale po co kogokolwiek przekonywać? Dla mnie i mojej aktywności (13k kroków, 3x tygodniu jakieś dywanówki, od wczesnej wiosny do jesieni 3-5x w tygodniu rower rekreacyjnie) jest okej a czuje się lepiej niż na węglach ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@chixi: to jest typowy objaw sezonowcow. 100% albo nic, jak zje sernika to r------e się cala jego dieta. Rachunek sumienia jest prosty, jak nie nazywasz sie connor mcgregor i masz walke 26 grudnia albo nie startujesz w zawodach pokroju mr olympia to o----------e serniczka jest wskazane.
  • Odpowiedz