@to_ja_chlep: ten świat jest tak pełen różnorodnych, ciekawych, pięknych i unikalnych zapachów. Jakim cudem można tak długo wałkować te same perfumy? Inb4 hajs od marek, wiadomo, no ale ile jeszcze? (╯︵╰,)
@Pablo_Pablito_Santo_Subito: na tym thumbnail nie wyglada na zadowolonego, mine ma w stylu "ratunku, porwali mnie 2 lata temu i zmuszaja do nagrywania filmikow na yt ;___; "
@to_ja_chlep: Biorąc pod uwagę ,że co druga osoba pachnie którymś z tych zapachów to normalne ,że taki sauvage zbiera więcej pochwał niż 2-3razy droższy chanel
Stracił kontent i sporo widzów dodając po kilka filmów dziennie, więc zaczyna dodawać clickabaitowe tytułu i robi remake'i zestawień które były kilka lat temu. Ogólnie jakość jego kanału mocno spadła. Jeszcze wiosną jego filmy (te które nagrywał będąc w Venice Beach) wyglądały naprawdę profesjonalnie i aż chciało się je oglądać, a teraz... eh szkoda strzępić ryja (╯︵╰,)
#perfumy
źródło: comment_160846114564WrKj99X5qa7TGJ0Zpqmi.jpg
PobierzInb4 hajs od marek, wiadomo, no ale ile jeszcze? (╯︵╰,)
"ratunku, porwali mnie 2 lata temu i zmuszaja do nagrywania filmikow na yt ;___; "
Ogólnie jakość jego kanału mocno spadła. Jeszcze wiosną jego filmy (te które nagrywał będąc w Venice Beach) wyglądały naprawdę profesjonalnie i aż chciało się je oglądać, a teraz... eh szkoda strzępić ryja (╯︵╰,)
Super.