@Smartek akurat bylem na silce jak wrzucili nowe obostrzenia i wlasciciel skomentowal to tak, ze nie zamyka, w------e ma, najwyzej beda treningi za zamknietymi drzwiami jak przy pierwszym lockdownie. Wtedy tez byla policja, wiec po prostu nie otworzyl drzwi i czekal az sobie pojda xD
@Smartek: Ja właśnie grudzień koniec listopada/grudzień odpuściłem i ograniczyłem wychodzenie, bo wiedziałem że będę jechał do rodziny która jest w grupie ryzyka, więc chciałem ograniczyć ryzyko i myślałem już jak to sobie w styczniu wrócę na siłkę ( ͡°ʖ̯͡°) patrzyłem na ograniczenia myślę sobie mnie nie dotyczą, sylwester dzień jak każdy inny, na nartach nie jeżdżę, ale rząd stara się każdemu coś d-----ć
@krzysiek944: Co się wkręcę to zamykają - marzec, zacząłem od ~lipca i byłem blisko życiowych rekordów to przymknęli w połowie października, od grudnia otworzyli siłkę z tymi fikcyjnymi oświadczeniami, byłem po dwóch treningach w tym tygodniu i teraz znowu taka akcja. Szkoda strzępić ryja.
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link