Aktywne Wpisy

Piospi +419
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa

Itslilianka +76
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
źródło: JAZZ-JACKRABBIT-2-COLLECTION-PL-PC-GOG-KLUCZ-GRATIS
Pobierz

źródło: comment_1608188279xV8np1t4EcjUhMjQpP3HZn.jpg
PobierzBardzo lubię tą scenkę w temacie :) @Iskaryota:
To fakt, tylko że prawie żadnego kraju na to nie stać ¯\_(ツ)_/¯
Wciąż nie zmienia to faktu że adopcja jest bardziej moralna od rodzenia kolejnego dziecka ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa że ponoć to nie jest takie proste, proces sprawdzania najróżniejszych rzeczy może trwać latami, i nie raz nigdy nie dojść do tego że się tego dzieciaka dostanie
Tak samo "proste" jak wychowanie "swojego" dziecka. Jak ktoś ma tutaj problem, że z adoptowanym dzieckiem nie nawiąże takiej samej relacji jak z "własnym" to IMO raczej nie będzie dobrym rodzicem, bo nie bierze pod uwagę że jego ewentualny
"których wszyscy chcą" [potrzebne źródło]
Z tego co kojarzę bardzo często to właśnie ludzie decydujący się na adopcję wolą dzieci nieco starsze, żeby się nie babrać w pieluchach, no ale Ty stwierdziłeś że wszyscy chcą noworodki, to porozmawiamy jak dostarczysz twarde dane że wszyscy(jakby coś to jest sarkazm ( ͡
Rzecz o czarnoskórych dzieciach to jakieś twoje urojenia.
Wychowanie swojego potomka, z twojej krwi jest inne - masz do tego biologiczne większą motywację. To zupełnie naturalne. Szarpanie się z dzieckiem meneli obciążonego FAS'em może być szczególnie trudne i świadomie nie każdy chce się tego podjąć. Jak
Albo je znienawidzić bo ciągle sra i się drze xD