Jak myślicie Perez ma szansę na mistrzostwo świata w sezonie 2021 jak dostanie fotel w red bullu? Można to obstawiać po kursie 20, myślę że warto (⌐͡■͜ʖ͡■) #f1 #bukmacherka
@kotwica407 Czy ja wiem, teraz zajął 4 miejsce w klasyfikacji takim średnio-lepszym bolidem, a miał w tym sezonie bardzo dużo pecha od nieukończonych wyścigów po koronawirusa. Dużo zależy od tego czy mercedes daleko odskoczy w następnym sezonie, ale myślę że Checo w red bullu spokojnie mógłby powalczyć o mistrzostwo
@Banicjusz: Red Bull nie ma żadnych szans powalczyć, silnik hondy jest za słaby względem mercedesa, a rozwój bolidów na przyszły sezon jest mocno ograniczony przez tokeny. Nie będzie żadnej rewolucji, więc ani RBR nie nadgoni, anie Mercedes nie straci. Red Bull raczej będzie się musiał mocno bronić przed Mclarenem który dostanie silnik merca i zacznie ich podgryzać.
@Ghuthek: mówisz tak jakby silnik Renault był szajsem. Red Bull jest sporo bliżej Mercedesa niż reszta stawki. Należy pamiętać że aerodynamika w obecnej F1 odgrywa często większą rolę niż jednostki napędowe (a w tym RBR zawsze był w ścisłej czołówce), dlatego rewolucji w wykonaniu McLaren-Mercedes bym się raczej nie spodziewał. Będą lepsi, ale nie aż tak by walczyć o drugie miejsce.
@Banicjusz: Moim zdaniem już większe szansę ma Ricciardo który opuścił RBR i obecnie będzie jeździł z silnikiem Mercedesa w Mclarenie, a i tak nie są jakieś duże. Póki w zespole jest Max, kto tam przyjdzie stawia się w roli drugiego kierowcy. Baa gdyby Checo został w przemianowanym RP ze Strollem miałby większe szanse niż w RB. Szczerze powiedziawszy liczyłem ze zdobędzie więcej podiów w tym sezonie - natomiast w Bahrajnie
@Banicjusz: żadnej. Max go rozjedzie. Perez już miał swoje szanse i żadnym wirtuozem nie jest. Wygrał owszem, po 2 safety carach i odpadnięciu kluczowych rywali oraz kabarecie w boksach mercedesa.
@Lililijka: Kierowca,który ma pokonać Lewisa nie mógł przegrać nawet jednego sezonu z jakimś Hulkenbergiem.Jedyny zawodnik,który jest najlepszy na świecie,a przegrał z przeciętnym kierowcą jest Kubica w sezonie 2009.ALE TO PRZEZ TO,ŻE NIEMCY GO ZABOTOWALI.Sezonu 2019 nie liczę,bo wiadomo.
Można to obstawiać po kursie 20, myślę że warto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#f1 #bukmacherka
Dużo zależy od tego czy mercedes daleko odskoczy w następnym sezonie, ale myślę że Checo w red bullu spokojnie mógłby powalczyć o mistrzostwo
@GeRoNiMo321: W co Perez przegrał z Hulkiem, w ping ponga? Bo nie wiem co mnie ominęło? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1608156052d4Rl7zkB6McnIFEfdK1qgG.jpg
Pobierz@GeRoNiMo321: A po 2014 był 2015 i wiesz co się wtedy stało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)