Aktywne Wpisy

okoboji +237
chłop przegrywa - wypad na kołhoz, koniec kariery, alkoholizm, przegryw
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.09.38
Pobierz
Leicester +37
#raportzpanstwasrodka To uniwersum chyli się ku upadkowi. Zero akcji czy ciekawego kontentu. Jesteśmy obserwatorami powtarzających się schematów gdzie aktorzy kręcą się jak g---o w przeręblu byle nagrać gniota i przytulić kilka $ dziennie. Najbardziej rozczarował mnie Lucjan. Znam go od czasów bloga pisanego, to będzie dobre 14 lat? (albo lepiej). Wielkiego biznesmena zmiotła z planszy utrata 1000$ dochodu miesięcznie. Wiem, że czytasz wykop Lucek. Zobacz jak poradził sobie twój kolega

https://youtu.be/LVunfUkPYmA
https://youtu.be/Z4Uz1X6raSA
Nie zdziwię się, jeśli to się przerodzi w masową akcję refundową na konsolach :) oby tak było, bo wtedy CDPR odczułby to namacalnie poprzez utratę przychodu. Na giełdzie też by było tąpnięcie. Ich "wartość" jest napompowana bardziej niż rybi pęcherz.
Boli mnie powiedzenie tego, ale niech giną. Oszukali i okradli ludzi, pokazując materiał niemający nic wspólnego z tym, co dowieźli na konsolach, jednocześnie utrzymując embargo na konsolowe recenzje i pokazywanie gameplayów.
Właścicielom PC gratuluję udanej premiery i dobrej zabawy :) niestety to nie zmienia sytuacji.
#cyberpunk #cyberpunk2077 #cdprojektred #afera #gry
Oho pracownik cdpr detected. Co Ty pierdzielisz? Kazda sensowna recenzja na steamie jest negatywna. Gameplay ssie, a o bugach i optymalizacji to nie ma co wiecej pisac.
@PABLO__ESCOBAR: Ty w to w ogóle grałeś?