Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mircy jak to jest z wezwaniem do zapłaty za parking od APCOA Parking?
olać to czy płacić? jakoś się do tego odwoływać? ktoś coś jest w stanie doradzić?
kwitku z parkomatu nie mam ale mam paragon ze sklepu pod którym jest nieszczęsny parking
#prawo #pomocy #szczecin
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krajh: ja sobie bardzo często staję wzdłuż płotu koło Netto na Zawadzkiego/Szafera - dostałem już trzy wezwania do zapłaty na trzy różne auta, ale za każdym razem odpisuję im, że strefa parkowania nie jest w należyty sposób oznakowana - tj. są dwa wjazdy na teren parkingu można powiedzieć, ale tylko przy jednym jest regulamin i jakakolwiek informacja, że należy zapłacić za parkowanie. Jak na razie mija pół roku i cisza,
MrFafik - @krajh: ja sobie bardzo często staję wzdłuż płotu koło Netto na Zawadzkiego...

źródło: comment_1607646341zymgOLjr15hnUXwuTUQaA2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@krajh: Jeden jest ten „normalny” bliżej głównej ulicy (Zawadzkiego) i drugi jest jak wjeżdżasz na osiedle wgłąb, bo tu jest dostawa ale i przelotka do tej głównie części - czyli no jakby nie patrzeć dwa wjazdy na teren strefy :P

Pani odpisała raz - ze jest regulamin na wjeździe, a ja jej wysłałem ciąg zdjęć z tym drugim wjazdem, ze nic nie widzę. Od tamtej pory już nie odpisują.

Choć
  • Odpowiedz
@krajh: paragon, potwierdzenie z karty i do 14 dni masz umorzone :) jak nie masz to idź do lidla na kasie może mają jakieś paragony jeszcze z tego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MrFafik: to chyba prawda co piszesz. Koło mojego Lidla ludzie też stają przy krawężniku tam gdzie nie ma miejsc postojowych i nikt nie ma mandatu po całej nocy
  • Odpowiedz