Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Chodzi mi o to że oni nie majom własnego gustu tylko idom małpim pendem za wszystkim co przehajpowane jak teraz z tym cyberpunkiem. Czy seriale na przykład, zauważyliście że każdy normick ogląda to samo? xDDD bo modne, nie interesuje się zbytnio tematyką danego serialu czy coś ale ogląda bo wszyscy oglondajom i wyzerowałoby mu w towarzystwie pasek dynaminy gdyby nie zachowal małpich odruchów stadnych.
Jak muchy jakieś czy inne robacki, nasypać im cukru to wszystkie lecom jak by były organizmem połączonym.
#przegryw #tfwnogf #depresja #s----------e #niewychodzimyzprzegrywu #bekaznormictwa #bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
@maze: Nie istnieje coś takiego.
@maze: xDDD no tak wystarczyło sie urodzić 20 cm wyższym i z mordom 10/10, eeeeh że ja o tym wcześniej nie pomyślałem ¯\_(ツ)_/¯
@maze: Jakie użalanie sie gościu xDDD to jest prawda najprawdziwsza, jak ktoś już jest przegrywem to nie ma ruchu, no poza magikiem oczywiście bo na to jednak ma wpływ.
Change my mind.
#grammarnazi
@maze: no właśnie, normicka. Czyli cały twój wysryw dotyczył sytuacji w której ma się jakikolwiek wpływ na swoje życie, a nie jak #przegryw
@maze: to wklej tu jego morde i opisz cała historie, podejrzewam że to jak zwykle nazywasz przegrywem kogoś kto nim nie jest ale historyjka ci pasuje do twojej tezy więc trzymasz się tego kurczowo mimo że nie masz racji.
@maze: xDDD? komu?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@maze: Jest tylko jedna definicja przegrywu ale jestem ciekaw co tam wymyślisz, podaj swoją, chętnie się pośmieję
Mając mordę przynajmniej 8/10 wszystkie inne aspekty to wyłącznie własne zaniedbania bądź kretyńskie decyzje, przegryw nawet podejmując najbardziej optymalne i przemyślane decyzje i tak nie dotrze tam gdzie normick z dobrą mordą.
Więc nie masz racji, wygląd i wzrost = wszystko.