Wpis z mikrobloga

Nooo to ja robiłem.

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".

#remontujzwykopem #remont
Pobierz bigbuck - Nooo to ja robiłem.

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić ...
źródło: comment_1607494724grvkbj79nDYrsEovCDQP1x.jpg
  • 225
@kupczyk:

ja jeśli już to też ale uważam ogólnie opalanie cebuli za przereklamowane i to taka polska tradycja tylko z pokolenia na pokolenie, że opalana cebula musi być ale jak pytałem babki czy ciotki to nie miały pojęcia czemu tak robią. Po prostu tak je nauczono

@nikifor: @przecier666:

- Czemu ty zawsze tak obcinasz te końcówki szynki na święta przed gotowaniem? Robi się mniej soczysta przez to.
- Moja
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Op wstawił zdjęcia swojej pracy a krytycy już się znaleźli. Pewnie większość z komentujących nie potrafi trzymać pędzla bo o elektronarzędziach nawet nie wspomnę.
Zrobił to sam dla siebie a nie na pokaz dla innych. Jest pewnie z siebie dumny. Podoba mu się? Podoba więc przestańcie #!$%@?ć tylko pochwalcie się swoimi osiągnięciami w remoncie. Zobaczymy jak idealnie wszystko zrobiliście i czy się wszystkim spodoba.
@bigbuc gratulacje za kawał dobrej roboty.
A z
@bigbuck: Zajebista robota Mireczku. Okna w salonie też sam wymieniałeś? Czy malowane były? Wielki szacun. Ja co prawda nie robiłem remontu sam, ale po wszystkim nabrałem odpowiedniego podejścia i wiem, że dużo rzeczy można w domu zrobić jak się ma na to wystarczająco dużo czasu. A satysfakcja jest ogromna :)
@bigbuck: ehh ja też sam remontowałem całe mieszkanie i jedną rzecz #!$%@?łem tylko nie mam ani sił ani nerwów, żeby to zrobić.. panele w niektórych miejscach zaczęły się rozchodzić, prawdopodobnie ca małą przestrzeń po bokach zostawiłem :(