Aktywne Wpisy
Viesti +71
Jakiś czas temu przygotowałem album z zestawieniem najważniejszych dla mnie gier komputerowych dla lat 1994-2024. Jest to cały okres mojego życia, więc zebranie tych tytułów, wraz z paroma screenami i krótkimi opisami, było dla mnie jak porządkowanie wspomnień. Przygotowałem go głównie z myślą o dzieciach, byśmy jak trochę podrosną, mogli pooglądać w co tam stary ojciec grał w ich wieku.
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
źródło: 111
Pobierz
enforcer +65
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".
#remontujzwykopem #remont
źródło: comment_1607494724grvkbj79nDYrsEovCDQP1x.jpg
Pobierz@shisha17: dokładnie, generyczny polski "nowocześnie urządzony" dom ¯\_(ツ)_/¯
@rraaddeekk: I słońce wali w telewizor albo musisz robić ciemnię w domu xD Mam takie zboczenie oglądając zawsze mieszkania na wynajem: brak sensownej przestrzeni na telewizor.
@d___b:
@Hannahalla:
Pochwalcie się swoimi nieruchomościami zawistnicy
No tak, ty pewnie masz uniwersalne amerykańskie bezguście. Ha tfu na takich.
Po prostu mi się to nie podoba to co zrobił xD
I co, powiesisz mnie na stryczku bo mam inne gusta? XDDD