Wpis z mikrobloga

Nooo to ja robiłem.

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".

#remontujzwykopem #remont
Pobierz
źródło: comment_1607494724grvkbj79nDYrsEovCDQP1x.jpg
  • 225
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
No i po co gaz a nie indukcja

@nikifor: uderzyles w stol. Koronne argumenty przeciw indukcji juz poleciały widzę XD

@przecier666:

Tak samo jak koronne argumenty za indukcją. ¯\_(ツ)_/¯

Ja wolę gaz.
@Krupier: jeśli chcesz to możesz nawet nad ogniskiem obiad robić, ale przekonywanie kogoś do gazu argumentami:
- prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia
- cebuli nie opalisz
- woka nie uzyjesz

które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji:
- czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę

jest słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Krupier: jeśli chcesz to możesz nawet nad ogniskiem obiad robić, ale przekonywanie kogoś do gazu argumentami:
- prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia
- cebuli nie opalisz
- woka nie uzyjesz

które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji:
- czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę

jest słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przecier666:

Równie słabe jest przekonywanie argumentami:

- jest nowoczesna
@bigbuck: Zajebiscie Mirku! Jest pięknie. A ta satysfakcja, że zrobiło się coś samemu. Pewnie niesamowite uczucie. My ruszamy od stycznia z remontem całego mieszkania. Jesteśmy przerażeni bo tez wszystko będziemy robić sami. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@nikifor: Cebula jest we mnie silna i się tego nie wstydzę :) A tak serio do różnych rzeczy używam indukcji do innych gazu. Np jajko sadzone idealnie wychodzi mi na gazie, tak samo naleśniki wolę robić na gazie.