Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".
@Krupier: jeśli chcesz to możesz nawet nad ogniskiem obiad robić, ale przekonywanie kogoś do gazu argumentami: - prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia - cebuli nie opalisz - woka nie uzyjesz
które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji: - czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę
@Krupier: jeśli chcesz to możesz nawet nad ogniskiem obiad robić, ale przekonywanie kogoś do gazu argumentami: - prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia - cebuli nie opalisz - woka nie uzyjesz
które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji: - czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę
@bigbuck Gościu powiem Ci, że #!$%@? dobrze. Miałeś jakieś wcześniej doświadczenie? Kuchnia konkret jak robiłeś sam!! Jeżeli nie miałeś doświadczenia, to byś zbijał hajsy na budowlance!!
@bigbuck: Zajebiscie Mirku! Jest pięknie. A ta satysfakcja, że zrobiło się coś samemu. Pewnie niesamowite uczucie. My ruszamy od stycznia z remontem całego mieszkania. Jesteśmy przerażeni bo tez wszystko będziemy robić sami. ( ͡°ʖ̯͡°)
@nikifor: Cebula jest we mnie silna i się tego nie wstydzę :) A tak serio do różnych rzeczy używam indukcji do innych gazu. Np jajko sadzone idealnie wychodzi mi na gazie, tak samo naleśniki wolę robić na gazie.
czemu te #!$%@? muszą wywozić śmieci o piątej czterdzieści #!$%@? pięć? zbudowali najgłośniejszą śmieciarkę świata i musieli się pochwalić? #!$%@? mać w tym kraju nie da się żyć
Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".
#remontujzwykopem #remont
@d___b:
Można mieć klasę i nie pisać nic, albo zrobić to w kulturalny sposób i napisać, że np. mi się nie podoba,a nie od razu obelgi.
@przecier666:
Tak samo jak koronne argumenty za indukcją. ¯\_(ツ)_/¯
Ja wolę gaz.
- prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia
- cebuli nie opalisz
- woka nie uzyjesz
które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji:
- czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę
jest słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- prawdziwe gotowanie to tylko gaz bo kucharze tak robia
- cebuli nie opalisz
- woka nie uzyjesz
które nie przebijaja koronnego argumentu indukcji:
- czyszczenie (i to dokładne) trwa 2 minuty a nie godzinę
jest słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przecier666:
Równie słabe jest przekonywanie argumentami:
- jest nowoczesna
Miałeś jakieś wcześniej doświadczenie?
Kuchnia konkret jak robiłeś sam!!
Jeżeli nie miałeś doświadczenia, to byś zbijał hajsy na budowlance!!
Komentarz usunięty przez moderatora