Wpis z mikrobloga

@WiktorekS: Wulgarne treści, dlatego pewnie usunięto. Czasem niestety nie jest łatwo postawić granicę pomiędzy "jeszcze może być" a "już nie może być" ;-) Zgłoszenie zostało już poprawione.
  • Odpowiedz
nie jestem konfidentem

@WiktorekS: Przecież nie twierdzę, że jesteś ( ͡º ͜ʖ͡º) Zgłoszono Twoją treść, moderator uznał zgłoszenie za poprawne, dlatego pojawiło się ono w Twoim panelu abyś miał możliwość odwołania się. Obecnie zgłoszenie nie jest już widoczne, bo jak napisałam wyżej - zostało poprawione (oznaczone jako nieprawidłowe), więc jako autor nie masz już powodu odwoływać się ;-)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 43
@WiktorekS: Wulgarne treści, dlatego pewnie usunięto. Czasem niestety nie jest łatwo postawić granicę pomiędzy "jeszcze może być" a "już nie może być" ;-) Zgłoszenie zostało już poprawione.

@a__s: a co z opcją "ukrywaj przekleństwa"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@a__s: kiedy można się spodziewać nowego wykopu? mam nadzieję, że przynajmniej moje prawnuki będą wiedzieć na co czekają
  • Odpowiedz
@4gN4x: obecnie jeszcze trochę pracy przed nami, ale sądzę, że w przyszłym roku powitamy nowy wykop - ja również nie mogę się doczekać ;-)
  • Odpowiedz