Aktywne Wpisy

darkinvaider +2769
Dzień dobry! W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacapy,wybory xd , droższe mieszkania it'd it'd. Idzie wiosna ! Kochajmy się ! :) dlatego postanowiłem zrobić kolejne #rozdajo może choć trochę to poprawi komuś humor. Co trzeba zrobić - niewiele - zaplusowac ten wpis. Zielonki- odpadają. Zwycięzca będzie wyłoniony przez #mirkolos w sobotę o 18. Co mam do oddania ? A to - pierścionek mojego autorstwa - biały stop
źródło: temp_file6514756970186651430
Pobierz
Sonny86 +402

Podsumowując, „Polowanie” nie jest dobrą powieścią. Zawiera kilka niezłych pomysłów, tyleż mocnych scen, miejsce akcji potrafi zaintrygować, a wszystko prowadzi do niezłego i nieoczywistego zakończenia. Niestety braki w warsztacie autora, brak korekty i rozwleczenie wszystkiego na niemal pięćset stron sprawia, że jest to książka, którą czyta się naprawdę z wielkim trudem. Gdyby zamiast całego tomiska Kamiński zdecydował się na zamknięcie całej przygody w opowiadaniu, a może nawet serii opowiadań, bo świat ma ku temu potencjał, to moja ocena byłaby wyższa. Niestety w tej formie kilkudniowa przeprawa z Kadrianem i tajemnicami Bermeld była dla mnie po prostu męczarnią.
Recenzja książki Polowanie
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1607195940ifTbirpbHyRo7xnAnb9GzJ.jpg
Pobierz@Nerdheim: To już wiadomo po okładce ( ͡º ͜ʖ͡º)