Aktywne Wpisy

nandrolone +117
jakby ktos nie widzial jak wyglada ebook od chrisa:
https://drive.google.com/file/d/1Fcqio748jF3W1_nwZPKIQdpn1GNa-ltJ/view?usp=sharing
#profesorchris #ebook #budda
https://drive.google.com/file/d/1Fcqio748jF3W1_nwZPKIQdpn1GNa-ltJ/view?usp=sharing
#profesorchris #ebook #budda
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-15 141026
Pobierz
Piotrek7231 +76
#mecz #stadionowejedzenie
Burger XXL Classico - burger wołowy, burger z kurczaka, bekon, krążki cebulowe i ser na bułce brioche w Wrexham AFC £9.40 (45,54pln)
Burger XXL Classico - burger wołowy, burger z kurczaka, bekon, krążki cebulowe i ser na bułce brioche w Wrexham AFC £9.40 (45,54pln)
źródło: G_Nb9U-WkAEAZCo
PobierzOcena
- 1 16.7% (109)
- 2 7.7% (50)
- 3 8.6% (56)
- 4 15.0% (98)
- 5 52.1% (340)

Podstawowa zasada to w firmie do której
Powiedzmy, że pytam tych, którzy dostają co najmniej 1400-1500 złotych + VAT za dzień na fakturze i są programistami (nie liderami, nie architektami itd).
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
po 2
@AnonimoweMirkoWyznania: po co ci więcej pieniędzy xD przecież i tak stać cię na bardzo dostatnie życie, znajdź robotę którą lubisz i w której się nie wypalisz a nie ciśniesz żeby zarabiać te 10
opcja 1: odpuszczenie szukania kontraktu ala-etat i szybkie skakanie po kontraktach krótkoterminowych
opcja 2: wziąć jedną z działek IT w której jest luz większość czasu, wziąć
Już wyjaśniam moje motywacje.
Otóż chcę zarabiać znacznie więcej nie po to, by żyć na wyższym poziomie niż teraz. Z takich pieniędzy da się w miarę godnie żyć i ja sporą część moich zarobków i tak oszczędzam. Tak naprawdę na dzień dzisiejszy stykałoby mi 100k rocznie na samo życie, nie zależy mi na mieszkaniu w willi i jeżdżeniu nowym Porsche. Obecnie wydaję jeszcze mniej, ale
@Winkey: pieniędzy nigdy nie jest wystarczająco, chyba że jesteś bezosem xD
stawki o niebo wyzsze, ja mam 605 euro dziennie (plus vat), koledzy maja od 450 do 700, ale juz te 605 moje jest ok
zona ma 565 wiec razem jest naprawde ok
Tylko to wszystko przez agencję idzie która jeszcze zabiera 7-15 proc
U mnie jak ktoś ma expa i wiedzę to luzik
A żona szuka dużo ludzi do IT i ma stawki i 1000 dziennie
Eh;(
Ale testerów nie szuka normalnie;(