Wpis z mikrobloga

Kończę przygodę z paprykami w tym roku, trochę niepocieszony.
O ile zbiory były imponujące, tak ludzie zawiedli jak zawsze. Ze zrobionego #rozdajo otrzymałem 1 recenzję moich sosów na 4 wysłane. Z sosów wysłanych do obcych ludzi po za wykopem zwrotkę dostałem od jednej osoby na 5.
Z osób na wykopie które zakupiły sosy, żadna już się nie odezwała (koszt zakupu polegał na opłaceniu paczkomatu, i serio zwróciłbym ten koszt gdyby okazały się niejadalne)
Podobnie z wysyłką nasion, chciałem je wysłać za free najtańszym kosztem bo dla mnie to nie wydatek.
To zaczęły się pytania: "a kiedy będą", "a dlaczego tak późno".

Na same paczkomaty i słoiczki wydałem co najmniej 200zł. Dużo? mało? właściwie to nic z tego nie mam.

Odechciewa się bezinteresownie wysyłać cokolwiek komukolwiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wrócę na tag jakoś w lutym, trzymajcie się i spokojnych rodzinnych świąt ʕʔ.

#chilihead #chili #ostrezarcie #polska #gorzkiezale
picasssss1 - Kończę przygodę z paprykami w tym roku, trochę niepocieszony. 
O ile zb...

źródło: comment_1607099141rRe5VtBsBqueecuJs2MpbT.jpg

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@picasssss1: robiłem kiedyś kilka rozdajo (kupony na pyszne), jakieś 2/3 klikających nie jest w stanie w ogóle przeczytać postu do końca, ale dzięki eliminacji co większych przygłupów poprzez zwiększenie warunku ponad zwykłe "naciśnij plusa" feedback dostałem mniej więcej od połowy (tak 4 fun prosiłem o pochwalenie się zamówionym żarciem gdy przyjdzie)

piękne zdjęcie, zbiory pewnie widziałem, ale mało się udzielam w paprykach (choć pierwszy raz w życiu w tym sezonie
  • Odpowiedz
@picasssss1: skoro nie ma odzewu tzn. że dobre. To tak jak z opiniami na temat jakichś produktów czy usług w necie, chętniej ludzie piszą o negatywnych odczuciach, ale jak jest ok, to nikomu się nie chce o tym pisać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@picasssss1 zróbmy tak. Mam zapas sosów i dipów do końca roku. Jeśli chcesz, to odezwij się w styczniu, chętnie kupię jakieś gęstsze sosy, jeśli masz. Jeśli nie masz gęstych sosów, to też nie problem ( ͡º ͜ʖ͡º) chętnie zjem i zrecenzuje każdy. Sam sosów nie robię, ale kupuję i zbieram od znajomych spore ilości. Większość cierpi na zbyt octowy smak i takie sosy nadają się raczej
  • Odpowiedz
@picasssss1: wyślij mi a dodam go do wybranego przez siebie dania. Dam Ci recenzję zarówno sosów jak i posiłków, które na nim przygotuję. A w zasadzie mam jeszcze inny pomysł. Ogólnie lubię piec chleby, jak wyślesz mi sos to upiekę pikantny chleb na bazie Twojego sosu. Nigdy w ten sposób go nie robiłem, a chętnie sprawdzę co z tego wyjdzie. De facto jeden bochenek mógłbym odesłać Ci paczkomatem, ale przy
  • Odpowiedz
@picasssss1: Debile... ja zawsze jak coś dostaje to recenzja jest minumum na 150 słów <3 a taki sosik to jak miód na serce moje bo kocham i mam z 5-10 różnych w domu i co miesiąc inne kupuje <3
  • Odpowiedz
@picasssss1: Tak się kończy rozsyłanie losowym wykopkom.
Przecież w społeczeństwie 9/10 to debile, cwaniaki, oszuści, pasożyty czy inne chujki.
Na wykopie najpopularniejsze tagi to jakiś syf totalny typu patostreamy i bigbrother, więc dużo lepiej nie jest.

Wesołych świat kolego, niech twoje chociaż będą dobre. A tym ludziom, co cię źle potraktowali, życzę, by sobie ten sos zatarli w oczy i w nos. I jak są szanse, że to podziała, to
  • Odpowiedz
@WolfSky: Nie rozumiesz, na tym polegało rozdajo. Że jeśli są złe to trzeba było o tym po prostu napisać, i nie miałbym pretensji. Ewentualnie co zmienić i co poprawić, dla mnie to dużo i wiem na przyszłość czym się kierować.
  • Odpowiedz