Aktywne Wpisy
Vukosky123 +8
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
![Rurururkowiec](https://wykop.pl/cdn/c0834752/15d9f70482fb66acabd060da88313c2a3008b1ff6dade8c8efd8ec317352e04e,q60.jpg)
Rurururkowiec +20
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
O ile zbiory były imponujące, tak ludzie zawiedli jak zawsze. Ze zrobionego #rozdajo otrzymałem 1 recenzję moich sosów na 4 wysłane. Z sosów wysłanych do obcych ludzi po za wykopem zwrotkę dostałem od jednej osoby na 5.
Z osób na wykopie które zakupiły sosy, żadna już się nie odezwała (koszt zakupu polegał na opłaceniu paczkomatu, i serio zwróciłbym ten koszt gdyby okazały się niejadalne)
Podobnie z wysyłką nasion, chciałem je wysłać za free najtańszym kosztem bo dla mnie to nie wydatek.
To zaczęły się pytania: "a kiedy będą", "a dlaczego tak późno".
Na same paczkomaty i słoiczki wydałem co najmniej 200zł. Dużo? mało? właściwie to nic z tego nie mam.
Odechciewa się bezinteresownie wysyłać cokolwiek komukolwiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wrócę na tag jakoś w lutym, trzymajcie się i spokojnych rodzinnych świąt ʕ•ᴥ•ʔ.
#chilihead #chili #ostrezarcie #polska #gorzkiezale
źródło: comment_1607099141rRe5VtBsBqueecuJs2MpbT.jpg
Pobierz@picasssss1: ale nie rob nic za darmo bezinteresownie! Chcesz zrobić rozdajo żeby wypromować swój profil czy coś ok, ale nie oczekuj od botów którzy wysyłają plusy pod tagiem rozdajo ze później ci podziękują czy skrobną jakaś opinie. Nie warto
@mkjouin2801: to samo tutaj, tez nigdy nic nie wygrałem
Ale wracaj i nie zniechęcaj się!
Komentarz usunięty przez autora