Wpis z mikrobloga

Ale creepy oglądanie mieszkania. Ogólnie właściciel nie powiadomił osób wynajmujących, że będzie tam oglądanie XD Babki co tam mieszkały nie posprzątały, ale no nie winię ich, ale one poszły jakieś tam przygotowywać się do spania, kąpiele itd. a tu właściciel nas wpuścił i zamiast po prostu przeprosić i przenieść na inny dzień to chodził i pokazywał wszystko, a ja chciałem s--------ć stamtąd XD A jeszcze pod drzwiami kolejka do oglądania.

#nieruchomosci
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kexus512: Nie wiem czy legalne, ale k---a masakra. Babki nie trzymały tam super czystości + same po kąpieli albo przed no ... Ale no wstyd mi było.
  • Odpowiedz
@fervi: Jak rok temu ogladalem mieszkanie to studenci jeszcze w nim byli, i gdy zapytalem sie co z nimi po zakupie to jeden z nich powiedzial ze nic nie wiedzieli o sprzedazy i posrednik na niego naskoczyl i w ladnych slowach kazal mu sie zamknac a wlasciciel to ich do innego mieszkania przeniesie xD
  • Odpowiedz
@BulgarskiTaboret: yyy, masz swiadomosc ze na rynku pojawia sie regularnie deale ponizej ceny rynkowej bo ktos potrzebuje hajsu asap? wowczas moze byc taka sytuacja, rowniez i teraz. wystarczy ze masz do czynienia ze zwyczajnie dobra okazja

a co do sytuacji oopa - no nic nadzwyczajnego. czynszojad traktujacy najemce jak smiecia to bardzo czesty widok, a jeszcze byc w takiej trudnej sytuacji ze pracowac w januszeksie i jeszcze wynajmowac od takiej
  • Odpowiedz
a co do sytuacji oopa - no nic nadzwyczajnego. czynszojad traktujacy najemce jak smiecia to bardzo czesty widok, a jeszcze byc w takiej trudnej sytuacji ze pracowac w januszeksie i jeszcze wynajmowac od takiej k---y to wrecz murowana droga do problemow psychicznych.

@katopa: a jeszcze co chwila wykopki tutaj płaczą, że jest za duża ochrona lokatorów xD
  • Odpowiedz