Wpis z mikrobloga

Kończę przygodę z paprykami w tym roku, trochę niepocieszony.
O ile zbiory były imponujące, tak ludzie zawiedli jak zawsze. Ze zrobionego #rozdajo otrzymałem 1 recenzję moich sosów na 4 wysłane. Z sosów wysłanych do obcych ludzi po za wykopem zwrotkę dostałem od jednej osoby na 5.
Z osób na wykopie które zakupiły sosy, żadna już się nie odezwała (koszt zakupu polegał na opłaceniu paczkomatu, i serio zwróciłbym ten koszt gdyby okazały się niejadalne)
Podobnie z wysyłką nasion, chciałem je wysłać za free najtańszym kosztem bo dla mnie to nie wydatek.
To zaczęły się pytania: "a kiedy będą", "a dlaczego tak późno".

Na same paczkomaty i słoiczki wydałem co najmniej 200zł. Dużo? mało? właściwie to nic z tego nie mam.

Odechciewa się bezinteresownie wysyłać cokolwiek komukolwiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wrócę na tag jakoś w lutym, trzymajcie się i spokojnych rodzinnych świąt ʕʔ.

#chilihead #chili #ostrezarcie #polska #gorzkiezale
picasssss1 - Kończę przygodę z paprykami w tym roku, trochę niepocieszony. 
O ile zb...

źródło: comment_1607099141rRe5VtBsBqueecuJs2MpbT.jpg

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
@magnes125: dostałem albo i nie zwrotkę że paczka dotarła i tyle. Z fb jest gorzej bo non stop mi piszą kiedy wyślę, kiedy jasno dałem do zrozumienia że nie wyślę jak nasiona się nie wysuszą albo jak nie będę miał czasu.
  • Odpowiedz
@picasssss1: Powysyłaj do jakichś insta ludzi od przepisów z mniejszą ilością followersów. Takim się jeszcze nie poprzewracało w głowie, ocenią szczerze, podziękują i polecą dalej. Ja znam jedną taką dziewczynę jak jeszcze potrzebujesz recenzji :)
  • Odpowiedz
@muguet: Chwilowo to nie mam z czego robić sosów, po prostu wolałem wykorzystać znajomych, grupy i wykop. A do tej dziewczyny możesz mi wysłać kontakt pw, zawsze to jakaś opinia :)
  • Odpowiedz
@picasssss1: nie miałem styczności z Twoimi sosami, ale za samo to, że Ci się chce i sprawia Ci to taką frajdę, za wielką różnorodność gatunków i profesjonalizm, no i za ogromny plon papryk masz u mnie wielki szacun ;) A na dzbanów nie patrz, bo ludziom ciężko przychodzi zobaczenie czegoś dalej niż czubek nosa
  • Odpowiedz