Wpis z mikrobloga

@gpsn: Lewaki zawsze twierdziły, że orgie są fajne, tylko niefajna jest hipokryzja konserwatywnych gejów.

Za dnia homofobem, w nocy zaś gejowskim ogierem nieszczącym europejskie rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko żony i dzieci szkoda.
  • Odpowiedz
@gpsn: Pełna zgoda. Najpierw dokonują rewolucji religijnej niszcząc politeistyczne Tradycje Imperium Romanum a kilkanaście wieków później udają ofiary lamentując bo ktoś namalował błyskawicę na kościele.
  • Odpowiedz
@tolep: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Właśnie dlatego prezes sądu najwyższego po jego wyoutowaniu stracił pracę. Bo okazało się, że jest gejem.

Większość środowiska prawicowego chciała jego usunięcia z tej funkcji.
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: misiu, ja co prawda jestem prawakiem, ale trudno znaleźć u mnie
cień sympatii do PiS.

Natomiast Zaradkiewicz odpadł nie dlatego że jest homosiem, tylko dlatego ze bodajże Wyborcza opisałą jakieś jego ekscesy sprzed paru lat. Jakieś latanie po ulicach jak był naćpany, czy coś w tym rodzaju. To słabo licuje z prezesurą SN.
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: ten tam wyżej, co to twierdził że "nasza" homofobia odstrzeliła Zaradkiewicza. To nie żadna nasza homofobia. Nie zauważyłem żadnych protestów przeciwko Zaradkiewiczowi ze strony prawaków, jakkolwiek ich nie zdefiniować. Został wyoutowany przez Wyborczą w taki sposób że nie dało się go powołać na pierwszego prezesa SN. (Jeżeli w ogóle były takie plany, to jestem pewien, że decyzyjni pisowcy i tak wiedzieli że jest homo i nie przeszkadzało to im.)
  • Odpowiedz