Wpis z mikrobloga

@lekkonieobecny lewica? Lewica sobie sypia z kim chce. To prawica uprawia hipokryzję na najwyższym poziomie mając kochanki będąc homoseksualistami, jednocześnie krzyczeć na prawo i lewo, jakie to wartości nie są ważne i potrzebne ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale nie martw się, lewica nie ocenia, lewica kocha wszystkich ludzi takimi, jacy są.
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny nie, obserwuję sobie politykę i społeczeństwo nie od dziś i bardzo dobrze pamiętam wiele sytuacji, kiedy prawica czepia się, że dwóch mężczyzn lub dwie kobiety idą razem do łóżka. Natomiast lewica tutaj nie śmieje się z tego, z kim europoseł spał czy nawet z tego, że była to orgia. Tu chodzi o hipokryzję. Ja tam wolę, jak z resztą większość lewicy, chociaż jestem centrolewicowy, kiedy ktoś wprost powie jestem gejem,
  • Odpowiedz
@SkorpionX: Również zauważyłam, że to głównie ludzie lewicy tworzą długotrwałe związki, a na prawicy same zdrady, potrójne jak nie poczwórne małżeństwa, dzieci z różnymi partnerami itp.
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: Gangbang jest tak gejowski jak chodzenie na siłownię. Tu i tu więcej roznegliżowanych mężczyzn niż kobiet. Ładnie lewica nazwała gangbang. Niedługo Lewica stwierdzi, że walenie kuca to też gejowe, bo w końcu dotyka się beniza
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny: Lewica? To prawica/księża w-------a się do cudzego łóżka i drze mordę że to wbrew Bogu. Przypomnę klauzula sumienia na gumki, homo złe, przedmałżeński zły. A jak chodzi o nich to akurat można z prostytutką, można z dzieckiem, można z innym facetem. Bo oni mogą.
  • Odpowiedz