Wpis z mikrobloga

#unity3d #java #android #androiddev

cześć - szukam programisty do współpracy - ogarniętego w środowisku unity albo android studio (docelowo apka na na androida, ios) szukam osoby chętnej na podjęcie współpracy w formie spółki partnerskiej
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gre typu idle - puki co robię ją sam ale mam tez prace i zaczyna mi brakować czasu - zawodowo zajmuję się grafiką oraz animacją
  • Odpowiedz
@11_01_010_1010_00_10: może powinienem też napisać parę słów o mnie - zajmuję się grafiką i animacją od jakiś 18 lat, w miedzy czasie zrobiłem kilka projektów więc mam doświadczenie w zarządzaniu - obecnie chce wejść w to co mnie fascynowało od zawsze i w sumie to po to zajobem się grafiką komputerową. Nie jest tak że nic o tym rynku nie wiem - od kilku lat w wolnych chwilach uczę się
  • Odpowiedz
@11_01_010_1010_00_10: szczegóły wolał bym na prv - ale takie ogólne informacje mogę podać :) mam 3 projekty ale jako pierwszy chciał bym zrobić testowy projekt (żeby przetestować procesy oraz realnie rynek oraz proces developerski - oraz promocje - mam na to jakiś tam budżet ale nie milionowy :) - testowy projekt będzie to gra typu idle z mikropłatnościami - realizacja unity + C# lub po prostu AS i java. wydane
  • Odpowiedz