Wpis z mikrobloga

Zerwać da się przy każdym ćwiczeniu, to znaczy że najlepiej nie ćwiczyć żeby krzywdy sobie nie zrobić?

@Darksed: Nie. To znaczy że trzeba za każdym razem rozważyć risk–benefit ratio i na podstawie tego podejmować decyzje.
  • Odpowiedz
W takim razie co zrobił źle Larry? 110kg to 3kg mniej niż rekord świata, więc ryzyko jest duże ale korzyści są jeszcze większe.

@Darksed: On? Akurat nic, bo on od dawna zajmuje się głównie pajacowaniem pod publikę i nabijaniem insta.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: To źle? W trójboju osiągnął co tylko mógł, strongman okazało sie za trudnym sportem. A wieku 22 czy 23 lat bił cię w każdym boju ważąc 60-70kg mniej. Ale ty jesteś prawdziwy trójbojarz pracujący w cieniu i liczący na poklask na wykopie xD
  • Odpowiedz
@Darksed: Znów mnie atakujesz? Skąd w tobie tyle zawiści? Skąd masz takie kompleksy?

Co ma do rzeczy że robi lepsze wyniki, że jest lepszym zawodnikiem ode mnie? To są fakty, a ja mu gratuluję tych wyników.
Ale to nie zmienia to faktu, że opiera się na promowaniu siebie poprzez pajacowanie na insta/yt. W mojej ocenie to jest żenujące, ale jak chce tak robić... NIECH TAK ROBI, nie obchodzi mnie to.

Ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@COWEED_19: Myślałem, że każdy sprawdzi link. Zobaczyłem na insta i skojarzyło mi się z tym jak mirki pisali, że przy tym ćwiczeniu raczej nie idzie urwać bicepsa. Co ciekawe to było tego dnia chyba jego drugie podejście pod ten ciężar, pierwsze totalnie się nie udało, więc spróbował jeszcze raz no i naderwał.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@COWEED_19: Ładne wyświetlenia na socjalach daje co z kolei się na kasę przekłada, do strongman też chciał się wpakować w praktycznie najwyższym boomie na tą dyscyplinę, armwrestling to samo. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz