@mniejniz0: a potem: "-Ale to piekło być wysoką kobietą, nikt mnie nie chce Niski mirek: ja cię chcę -no chyba cię p------o koleś"
Jesli ktoś chce porównywać problemy wysokiej kobiety i niskiego faceta niech zwróci uwagę na to, że to te wysokie odrzucają facetów przez pryzmat wzrostu, niskiego faceta odrzuca większość kobiet, ale tak, przecież to to samo, bo oboje są samotni :)
@sonnenscheinn: ja myślę, że nawet facet, który spełnia kryterium bycia min. 10 cm wyższym od potencjalnej dziewczyny nieswojo się będzie czuł z taką 184 cm.
@Pink_Floyd: Chad Mendes ze swoją kobietą o wzroście 183, faktycznie widać, że czuje sie nieswojo i jest wrecz przerażony, oczywiście widok ktory nie zostałby zaakceptowany w Polsce, nie tyle co przez samą dziewczynę, ale rodzinę czy koleżanki tej dziewczyny.
184 cm u różowego paska:
Komentarz usunięty przez autora
1 czy 2 cm niższy ok, przy większej różnicy byłoby mi niezręcznie
PS. "tzn. ja mam 176-177" czyli jesteś wysoka Mirabelka :-) nie martw się Mirki teraz też coraz wyższe są
Komentarz usunięty przez autora
"-Ale to piekło być wysoką kobietą, nikt mnie nie chce
Niski mirek: ja cię chcę
-no chyba cię p------o koleś"
Jesli ktoś chce porównywać problemy wysokiej kobiety i niskiego faceta niech zwróci uwagę na to, że to te wysokie odrzucają facetów przez pryzmat wzrostu, niskiego faceta odrzuca większość kobiet, ale tak, przecież to to samo, bo oboje są samotni :)
źródło: comment_16064870502KHg0fF0ySarbj8eAb2geS.jpg
Pobierz