Wpis z mikrobloga

Dlaczego tak jest że jakiś znajomy z którym utrzymuje się kontakt po poznaniu swojej dziewczyny odrzuca swoich znajomych w kąt. Mam taką sytuację z kolegą i po tym jak rzuciła go dziewczyna ma do mnie pretensje że nie chce utrzymywać z nim kontaktu ale to przecież nie ja zacząłem. Zostałem olany wcześniej przez niego, napisałem mu że był wobec mnie nielojalny. Jak zresztą utrzymywać kontakt z człowiekiem który swoją postawą udowodnił że nie można na niego liczyć.
#zalesie #gorzkiezale
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moordecai: zależy, jeśli nie mógł spotkać się dwa trzy razy to spoko, ale przeważnie w związku masz inne obowiązki. Też tak miałem ze znajomymi, teraz widujemy się na weselach, coś pogramy po necie, połowa już ma dzieci a większość żony, ale nadal się kumplujemy, tylko rzadziej się widujemy, nie robiliśmy sobie jogdy o to dramy. Tym bardziej na początku związku, kiedy fajnie jest z dziewczyną pobyć i poukładać sprawy
  • Odpowiedz
@Moordecai: Bo ludzie są tępą masą myślącą tylko o sobie. Sraj na niego, ale defekując zastanów się czy na jego miejscu nie postąpiłbyś tak samo. Jeśli dojdziesz do w niosku, że tak to wysraj się też na samego siebie;)
  • Odpowiedz
@Moordecai: Noo niestety tak to jest czesto. Mam jednego znajomego a kiedys dobrego kumpla ,ktory od kiedy jest w zwiazku to nie mozna sie z nim spotkac ,nawet oferujac jakies spptkanie pol roku do przodu xdddddddd. Sytuacja podobna do twojej ,bo jak sie klocil z dziewczyna to zawsze zapraszal na jakies wypady ,oczywiscie kiedy tylko sytuacja w zwiazku sie poprawiala to wszystkie plany na jakies wyjazdy byly juz nieaktualne i
  • Odpowiedz