Aktywne Wpisy
PrzemyslawBabiarz +177
Koncert Taylor Swift na Narodowym to był typowy koncert Taylor Swift. Niczego nie dało się usłyszeć, bo rozwrzeszczane, rozhisteryzowane wariatki darły mordę przy każdym utworze. A cuckoldom, którzy tam poszli z własnej woli, powinno się odbierać prawa wyborcze.
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift
rafal-heros +80
Panowie dajcie plusa bo zaraz idę obciąć łeb kurczakowi a trochę się cykam. Level 35
Muszę to zrobić bo sam postawiłem mamie kurczaki po drugie lubię mięso i byłbym hipokrytą gdybym jej
nie zaciął
#zycienawsi
#wies
Muszę to zrobić bo sam postawiłem mamie kurczaki po drugie lubię mięso i byłbym hipokrytą gdybym jej
nie zaciął
#zycienawsi
#wies
- solidne wykonanie + estetyka
- lekki
- dobra kamera internetowa
- Ryzen
- niezawodność w miarę możliwości jako że sprzęt dla rodziców
Będzie używany głównie do prowadzenia zajęć na zoomie + praca biurowa. Zastanawiam się czy 8GB RAM wystarczy do takiego użytku w perspektywie na 4-5 lat czy lepiej inwestować w 16.
Jak na razie znalazłem Lenovo Yoga Slim 7 z Ryzenem 4500u/4700u (zależnie od ilości RAM), delikatnie powyżej 5k widzę też HP Envy 13
Ktoś używał Lenovo z tej serii? Mam trochę niesmak do tej marki i zastanawiam się czy nie zainwestować w HP które jest raczej bardziej popularnym i polecanym wyborem. Może macie też jakieś inne sugestie? Mac niestety nie wchodzi w grę przez parę aplikacji które wymagają okien.
#pytanie #windows #lenovo #hp
;/ Sam bym chętnie wziął dla nich Air, ale mame potrzebuje paru aplikacji językowych które raczej nie są kompatybilne
Poleciłbym ci Lenovo L14, ale za bardzo przekracza budżet.
HP Probook 445 G7 z 4700U może być dobrym tropem - tylko musisz pamiętać o rozszerzeniu gwarancji, domyślna jest krótka.
edit; seria e14 thinkpadów łapie się jeszcze do budżetu, jak masz jakąś opinię na ich temat to byłbym wdzięczny ;3
Thinkpady mimo że się stoczyły to nadal dobre lapki, ale podstawowe matryce FHD(szczególnie przy cpu od amd) są bardzo słabe - i mówię to jako człowiek praktycznie ślepy na takie sprawy. Tzn. da się na nich pracować, ale dodatkowe monitory to zbawienie.
No i masz tylko jeden slot na ram(maksymalnie 20/24 GB RAM łącznie zależnie od cpu, do normalnego użytku raczej wystarczy :)).
Z HP praktycznie nie mam do czynienia. Okazjonalnie widuję Zbooki, ale to kompletnie inna półka i zastosowania.
Probook przykuł moją uwagę, bo przy takiej cenie dali metalową obudowę :D Ale wygląda ważna sprawa to nie krytykuję :D O Envy się nie wypowiem - jak widzę takie zawiasy to mam flashbacki z yog i od razu mnie od nich